Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

3 Bijzondere Tantra Massage Cursussen

Warning: fopen(../../assets/plugindata/w2dcnte7c4ccda8bd4b00b0c90cb5c945734f2.dat): failed to open stream: Permission denied in D:\www\tantra.nl\www\tantra-workshops-groepen\tantramassage-cursus-tantric-love-touch-i-ii\index.php on line 428

'Tantric Love Touch' cursus I, II

Love Touch cursus

I en II los van elkaar te volgen.

Testimonial tantramassagecursus

" De interactie die ik voelde met mijn man is een gevoel dat veel meer omvat dan woorden kunnen uitdrukken. Hoe hij me aankeek met zoveel intensiteit, liefde, gevoel, diepgang is niet te beschrijven Ook wat het met mij zelf gedaan heeft is heel breed en diep. Ontwapenend, bevrijdend, geborgenheid, (ont)spannend, verdiepend is wat het mij verbaal gegeven heeft, echter non-verbaal is het veel meer. We zijn erg geïnteresseerd in een vervolg. Namasté, groetjes, Isolde en Micha uit Gouda.

Andere mooie reacties over onze massage-dagcursussen 'Tantric Love Touch I, II >>

Een wézenlijke 'love touch' met je partner!

Dit is GÉÉN gewone massagecursus maar de basis voor een wézenlijke 'LOVE TOUCH' met je partner! Bijzondere tantra-massage-aanraakvormen voor Liefde, Bewustzijn & Hart-Seksverbinding. In liefde, warmte en respect leren aanraken en fysiek en energetisch masseren van het totale lichaam, yoni en vajra en het (her)ontdekken van tederheid. Wij zorgen voor een veilige setting waarin jullie deze massages leren geven en ontvangen.

Diepe spirituele verbinding

Wij streven ernaar het tantrisch aspect aan onze cursisten over te brengen en een veilige omgeving te creeëren waarin een diepe (spirituele) verbinding kan ontstaan.

Verlangen naar ...

  • Is je diep gekoesterde wens om wezenlijk contact met je partner te ervaren als je masseert?
  • Verlang je naar (meer) diepgang en spirituele verbinding in jullie samenzijn?
  • Wens je totale aandacht voor jezelf en elkaar?
  • Is je verlangen seksuele energie door je héle lichaam te ervaren i.p.v. plaatselijk?
  • Zonder woorden in elkaar op te gaan?
  • Verlang je ernaar dat Ieder plekje op je lichaam wordt aangeraakt en geëerd?
  • Ben je nieuwsgierig een tantra-massage te leren geven én te leren ontvangen?...

Je kijk op tederheid verandert voorgoed

"Deze dag zal je bewustzijn over de relatie die je met jezelf en elkaar hebt voor altijd veranderen!"

Dit is dít je kans want wij leren het je in één cursusdag aan (gelegenheids)paren.
Het zal je kijk op tederheid veranderen en je toekomstige massages nog specialer maken! Deze cursussen zijn voor introductie met tantra en/of voor verdieping. De cursus I en II zijn los te volgen.

Indien je een gelegenheidspartner zoekt, dan kun je gratis een > Tantra-contactadvertentie op onze site zetten of vraag aan mij, Shatavari, of ik nog iemand ken, vrouw óf man, die ook alleen wil deelnemen. Doe mee zodat je de beginselen van onze mooie massage in je vingers, hart en ziel krijgt.

Geven wordt ontvangen en ontvangen wordt geven

Allesomvattende liefde is de drijfveer om hart- en seksuele energie met elkaar te verbinden. In de bekende Tantra-massages eer je elkaar op bijzondere wijze.
Je leert te ontvangen en toch in verbinding met elkaar te zijn, te geven en toch bij jezelf kunnen blijven. Uiteindelijk wordt geven ontvangen en ontvangen wordt geven. De tantra-massage is zeer ontspannend en tegelijkertijd krijg je een gevoel volledig aanwezig te zijn en je energie en het leven door je heen voelt stromen. Je begrijpt na de cursus heel goed waarom vrouwen en mannen op een aantal belangrijke vlakken en uitgangspunten verschillen en hoe je meer tot elkaar kunt komen.

Diepe spirituele verbinding

Maak kennis of verdiep deze met het leren geven en leren ontvangen van een helende tantra-massage. Ervaar een wezenlijke en diepe verbinding tussen hart-seks waardoor een totaal nieuwe ervaring van liefde, spiritualiteit, seksualiteit en verbinding tussen jou en je partner ontstaat. Je leert het lichaam te ontspannen, wakker te maken en energetisch op te laden en deze levens-/seksuele-energie door het lichaam te verspreiden. Ook leer je fijne technieken voor hart-seksverbinding en deze in een totale lichaamsmassage te integreren.

Het tantrische bewustzijn is met name in de tantra-massage erg belangrijk om de diepe verbinding tot stand te brengen. Als je moeite zou hebben in het moment te blijven, dan zul je de massage evengoed als fijn, prettig, verruimend en wellicht extatisch ervaren maar dan ligt de nadruk meer op een lichamelijk en seksueel niveau. Hoe je deze tantra-massage ervaart hangt dus af van je persoonlijke ontwikkeling, ervaring en hoe je er in staat. Veel deelnemende paren zijn op zoek naar meer dan een lichamelijke ervaring.

Zoals we eerder schreven streven we ernaar het tantrisch aspect aan onze cursisten over te brengen en een veilige omgeving te creeëren waarin een diepe (spirituele) verbinding kan ontstaan.

Totale fysiek en energetische lichaamsmassage

In onze los te volgen tantra-massagecursussen 'Tantric Love Touch' I, II maak je kennis met 6 bijzondere manieren van tantrische massage, aanraking en bewustzijn. Je leert een tantrische, intuïtieve, meditatieve, creatieve, subtiele en totale lichaams-'massages' vanuit je hart te geven én te kunnen ontvangen. Het zijn fysieke- en energetische totale lichaamsmassages waarin je hart energie en seksuele energie sensueel met elkaar verbindt. Afwisselend stromend, verstilt, energetisch, lichamelijk fysiek en subtiel en spiritueel.
Deze massages brengen meer ontspanning en verdieping van intimiteit, liefde en extase. Jullie liefde, intimiteit en verbinding zal hierdoor op een hoger level komen.

Lees verder om je te laten inspireren voor deze mooie tantra-massages.

We geven deze cursus sinds 2001 en hebben daardoor veel ervaring met het overbrengen van de uitgebreide kennis over deze mooie massagevorm. Veel wat we jullie leren vind je daardoor niet snel elders. De cursus is uitgebreider dan je in veel tantra-boeken en dvd's voor tantra-massage aantreft. Alleen al omdat de diepere context van de massage alleen door beleving en overdracht van een leraar of lerares goed kan worden overgebracht en niet alleen uit boeken kan worden gehaald.

Info

OOK GESCHIKTE INTRODUCTIES MET TANTRA
Deze tantra massage cursus(sen) zijn tevens geschikte introducties met tantra waar het accent in deze cursus uiteraard op het masseren ligt. ('geschikte introductie' e.e.a. afhankelijk van jullie achtergrond/visie.)
Of je wel of geen tantra-ervaring of massage-ervaring hebt dat maakt niet uit. De cursussen zijn ter kennismaking met tantra of geven jullie eventuele tantra ervaring meer bewustzijn en diepgang.

VOLGORDE CURSUSSEN
De tantra massage cursussen zijn los van elkaar te volgen. Er zit uiteraard wel een opbouw in. We bieden het leren van dé bekende tantra-massage aan in de cursus 'Tantric Love Touch II'.
Het is wel sterk aan te bevelen om met cursus I te beginnen. Paren die I en II doen ervaren veel meer stroming, verbinding en diepgang omdat je een betere basis hebt gelegd in I.

JE MASSEERT ALLEEN MET JE EIGEN PARTNER
Je masseert alleen met je eigen partner of al eerder gevonden gelegenheidspartner. Als single kun je een gelegenheidspartner zoeken voor deelname aan sommige van onze groepscursussen. Plaats eventueel je tantra-oproep bij onze Contact-advertenties.

TIP
Jullie kunnen deze massages als paar ook in een privé sessie bij ons leren en je kunt het als single leren geven.

'We gaan naar de sauna maar dit is wel ff anders'

Veel mensen gaan naar de sauna maar zo'n tantramassage vinden ze dan uiteraard wel weer wat anders. Ten eerste geven we de tantra massage in een veilige en respectvolle ongedwongens sfeer. We begeleiden echt alles dus je gaat helemaal op in aandacht voor elkaar als partners. We hebben ook altijd gelijkgestemden dus de sfeer is altijd respectvol en er wordt niet naar andere stellen gestaard of zo.

Iedereen draagt een paroeo/lendedoek als we niet masseren. Iedereen neemt plaats in een kring en we drinken thee met iets lekkers. We leiden de workshop in met een introductie van onszelf, tantra in het algemeen en specifiek wat de tantramassage inhoud. Wanneer we beginnen met masseren gaat de ontvanger in de pareo/lendedoek op zijn/haar buik liggen op het matras op de grond.

Bij de tantramassage in Tantric Love Touch II geeft in de ochtend de vrouw de massage aan de man; omdat mannen wat makkelijker bloot gaan dan vrouwen. In de middag andersom.
Het is ook echt een verschil met een erotische massage. We spreken daarover wriktie-sex en bij ons gaan alle massagegreepjes langzaam en minutieus met heel veel respect en zonder doel waardoor het niet belangrijk voor een man is om een erectie te hebben. Als we spreken van een doel dan is dat om je hele lichaam op te laden en de energie door je hele lichaam te verspreiden.

>> Lees hier de reacties maar van de mensen die mee hebben gedaan.


* Je masseert alleen met je eigen partner.

AANMELDEN / RESERVEREN

INSCHRIJVEN groep

  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |