Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

Tantra voor vrouwen

Warning: fopen(../../assets/plugindata/w2dcntc216649ebce9bf59f4eab2c15e76952a.dat): failed to open stream: Permission denied in D:\www\tantra.nl\www\tantra-workshops-groepen\tantra-voor-vrouwen-oa-verwenworkshop-voor-vrouwen\index.php on line 428

Tantra Verwen workshop voor vrouwen

Vrouwen Tantra Verwen workshop

Tantra Verwendag voor vrouwen

“Zooo, fijn om tantra te doen in de aanwezigheid van vrouwen” vertelde een van de deelneemsters van een groep die ik recent gaf. Ze vervolgde “Hoe fijn ook, soms wil ik even niet met mannen zijn maar mijzelf weer voeden met vrouwenenergie. Ik vind het prettig zei ze om me te openen in een veilige bedding van vrouwen zodat ik alle aandacht aan mezelf kan geven. Ik geef al zoveel en nu even helemaal aan mezelf en op zo’n dag mag ik ook van andere vrouwen ontvangen”.

Een speciale tantra verwendag voor jou. In het bijzijn van andere vrouwen je te laten inspireren, verwennen, lachen en wellicht ook een traan wegpinken. De tijd en ruimte nemen om helemaal bij jezelf te zijn om in verbinding te staan met jouw zachtheid en sensualiteit als vrouw door tantra, daar kan geen ‘welnessdag’ tegenop!


Deze liefdevolle, stromende en ook stil en helende verwen workshop geef ik om jouw schoonheid, sensualiteit, jouw lichaam, jouw hart en ziel te eren en te (her)vinden door tantra-oefeningen, massages en andere tantrische verwennerijen. Tantra geeft heling door stilte, bewustzijn en verbinding van je hart met jouw sensualiteit. Dit brengt je naar de essentie van jouw vrouw-zijn.

Op een subtiel niveau zul je je openen en van jezelf kunnen genieten waardoor je weer nieuwe energie krijgt. Dit doen we onder andere door chakra yoga, leuke en fijne massagevormen (niet dé bekende tantra massage), meditatie, grappige structuren, momenten om stil te staan bij wat je ervaart en door soms iets te delen met elkaar. Geven wordt ontvangen en ontvangen wordt geven.

Er kunnen maximaal 10 vrouwen deelnemen. Wil je eens kennismaken met tantra door zo’n verwenworkshop? Iedere vrouw is welkom deel te nemen met alles wat je ‘meeneemt’. Een lichte handicap hoeft geen drempel te zijn om deel te kunnen nemen. (we werken deze workshop niet met het yoni-ei).


---------------------------------------
Datum: check of er data staan in onze agenda >>
Tijd: 10:00 – 18:00
Locatie:
Max. aantal deelnemers: 10
Prijs: 85,-- euro, inclusief drankjes en lekkers en lenen van een lungi (pareo). Exclusief lunch optioneel verzorgt door eigenaar van de ruimte. Prijs 10,-- p.p. contant aan Shatavari voor de verhuurder (heb je dieetwensen geef het door)

Gratis cadeautje - Bonus 1. Een klein cadeautje met liefde van mij aan jou gegeven.
Gratis cadeautje - Bonus 2. Indien je eerder bij Shatavari een vrouwen tantra workshop of weekend hebt gedaan, ontvang je gratis onderstaande 'Love Touch' massage stick van écht rozenkwarts' t.w.v. 25,--.



---------------------------------

Te koop in onze Tantra Shop:

* Speciaal in onze tantra shop de 'Love Touch' massage stick - Een 'tantrische rozenkwarts massage stick' om plaatselijke druk te kunnen geven of cirkelend zachtjes je lichaam te masseren. Ergonomisch; ligt super in de hand zodat masseren eenvoudig wordt en een energetische 'love touch' mee krijgt. Rozenkwarts is een steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het zuivert en opent het hart en hartchakra op alle niveau’s en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Kalmerend, geruststellend.
Prijs: 25,--

* Yoni-eieren voor een gezond en (spirtueel) (seks)leven. Voor Gezondheid - Heling - Voeding - Verbinding en Magische seks.
Gemaakt van de half edelstenen Rozenkwarts, Bergkristal, Jade. Mét boorgat zodat je er een touwtje door kunt doen.
Prijs: 25,--
---------------------------------------


Ik hoop dat je de stap maakt naar meer verbondenheid en een voller en heler leven als vrouw!

Liefs, namasté, Shatavari


Inschrijven: Ja, fijn, ik doe mee >>

Mooie reactie van een vrouw die meedeed

Dank je voor je reactie

'Lieve Shatavari, 'nogmaals bedankt voor het mooie vrouwen weekend! Vond het héél bijzonder om dit zo te ervaren. Lastig om het in woorden uit te drukken maar het heeft zoveel voor mij betekend. Ik ben echt weer een stukje meer open gegaan merk ik, zachter geworden en tegelijkertijd krachtiger. Zooo mooi. Dit vervult mij met veel dankbaarheid voor de ervaring. Dank je wel...'

Wat een bijzondere ervaring! Het is precies wat ik nodig had op het juiste moment. Dit weekend was een prachtig begin van een nieuwe reis want dit is wat ik zoek en waar ik verder in wil gaan.'

Mooie reactie van een vrouw die meedeed

Dank je voor je reactie

'De volgende ochtend rijd ik met een zacht gevoel van binnen weer richting centrum Lichtfontein. Het warme bad dat ik gisteravond achter me heb gelaten, stap ik nu met een glimlach weer in. Wat een prachtige groep is dit.'

>> lees hier het hele verhaal geschreven door één van de deelnemende vrouwen aan het 2-daagse vrouwen, ze noemde het artikel 'De flow van een vrouw'.

>> reacties van alle deelmende vrouwen

Wil je jezelf een bijzonder cadeau geven?

Onze workshops of cursussen zijn toegankelijk voor alle vrouwen; ook voor vrouwen die vragen hebben rond 'het vrouw zijn' of het gevoel hebben het contact met hun vrouw zijn of seksualiteit te willen herstellen vanwege problemen of blokkades op dit gebied. Ook vrouwen met een 'lichte' lichamelijke 'handicap' of 'beperking' zijn van harte welkom (je kunt met Shatavari overleggen als je wilt).

De aandacht ligt op het ervaren en in mindere mate op praten en delen maar dat zullen we wel doen; het lichaam draagt namelijk alle wijsheid in zich. Er is gedegen begeleiding indien dit nodig is.
Tijdens de 2- en 3-daagse worden geen seksuele handelingen gedaan, we werken in sommige oefeningen met seksuele energie. Voor bepaalde oefeningen of massages is het wenselijk om bloot te zijn. We dragen doorgaans een lungi/pareo. Uiteraard heb je altijd de keuze wel of niet aan een oefening mee te doen. Belangrijk om te weten is dat tijdens deze workshop de wensen, grenzen en gevoelens van de deelnemers altijd worden gerespecteerd. Indien er lichamelijke of psychische klachten zijn dan is dat zeer wijs om dit bij inschrijving aan Shatavari te vertellen.

Mooie reactie van een vrouw die meedeed- 2 daagse

Er zijn weer 10 godinnen geboren ;-)

Dank je voor je reactie

Ná de Tantra Vrouwen 2-daagse

Lieve vrouwen,

Er zijn weer 10 godinnen geboren! ;-)
Afgelopen maandag 11 aug 2014 ben ik aan het einde van de middag vanuit mijn logeeradres in Assen terug naar huis gereden. Wat een vol en voldaan weekend was het voor mij. Bedankt lieve vrouwen! Mijn tranen bij het afscheidsritueel met de rozen waren die van de moedergodin. Ik was ontroerd door de verbinding met elkaar en het zien geboren worden van 10 nieuwe schone godinnen!

Synchroniciteit
Van enkele van jullie hoorde ik twee dagen na de workshop, dat de kaartjes met de 'spreuken' aan je roos, zo mooi pasten bij wat je nodig had of waar je naar verlangde. Ook de godinnenkaarten waren treffend in steun of richting. Prachtig toch die synchroniciteit van het universum vol van boodschappen en support?

Ik ervaarde dat enkele maanden geleden ook toen ik speelde met het idee de workshop ondanks mijn gevulde agenda wellicht toch te geven. Anita enthousiast, Tiny enthousiast om te assisteren en ook Ramèsj zei ‘gewoon doen’! Nadat ik het had besloten ging het plannen ineens zo makkelijk en alles werkte mee en ik kreeg regelmatig steun of richting vanuit de kosmos.

Ik wil jullie graag nog vertellen wat ik ervaarde voorafgaand aan het vrouwenweekend. Op het moment dat ik het nodig had ontving ik deze boodschap -
Tijdens het schrijven van de workshop keek ik uit op onze vijver en daar zag ik toen ik ineens opkeek zowaar een mooi blauw ijsvogeltje op de vlonder neerstrijken en hij keek heel nieuwsgierig naar onze goudvisjes in het water. In Almere komen deze vogeltjes op een enkele plek wel wat vaker voor maar toch is het een zeldzaamheid! Toen ik de boodschap van het ijsvogeltje opzocht raakte de betekenis me diep en het gaf me bevestiging dat het gekozen moment om de vrouwenworkshop te geven goed was en het gaf me ook bevestiging van de richting waarmee ik met de workshop heen wilde. Hierdoor kon ik mijn intentie nog scherper voor jullie op papier en in de kosmos neer zetten. Bedankt Kosmi !
De betekenis van de ijsvogel is namelijk.

In de Griekse cultuur was de ijsvogel een heilige vogel. In de kunstwereld krijgt hij de symbolische waarde van zuiverheid en in de Chinese cultuur staat de ijvogel symbool voor schoonheid! In de Keltische cultuur staat de ijsvogel voor flambyant, kleurrijk en scherpzinnig. De ijsvogel staat ook symbool voor voorspoed, zonneschijn, loyaliteit en doelgericht.

Need I say more… (..)

Met een diepe namasté en veel liefs,
Shatavari

Zaaaaaaacht

Shatavari geeft ook individuele (tantra)-(training)-sessies aan vrouwen voor bewustzijn, verdieping en om méér of wéér te genieten van de vele aspecten van vrouw zijn.
Voor meer info kijk bij >> INFO INDIVIDUELE SESSIES

Agenda

Contact en inschrijven

Info aanvraag over de vrouwenworkshops bij Shatavari >> Contact

Inschrijving voor deze workshop(s) gaat via Shatavari van TantraLife.
Ja, leuk ik doe mee! >>>> Terug naar het begin van de eerste pagina.

  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |