Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

Reis naar de Bron van Liefde...

Ónvergetelijke Tantra training voor levenspartners

'Reis naar de Bron van Liefde' voor levenspartners

Tantra basis training: 4 losse cursusmiddagen, 3 maanden thuisopdrachten, funwork, tips en 4 maanden persoonlijke begeleiding tussendoor. Gratis bonus cadeau's t.w.v. 50,-

(Her)ontdekken van tederheid, intimiteit

Leer dé tantra-sleutels en meer...

reactie RBL

Testimonials van paren die deelnamen aan de basis training
"De training heeft heel erg bijgedragen aan het ervaren van een andere verbinding en intimiteit met elkaar, dieper en liefdevoller."

"Ik denk vaak aan je, én hoe je ons leven hebt veranderd! Geinig toch? Eén cursus en je kijkt anders tegen het leven aan!"
De training van oktober 2017 is vol
Wil je op de hoogte gehouden worden van een volgende mogelijkheid? Schrijf je dan in voor onze LoveLetter nieuwsbrief helemaal onderaan deze pagina.
Tantra basis training voor levenspartners
.

De training bestaat uit

* 3 maanden training waarbij jullie het thuis zo intensief maken als je wilt

* 4 lange trainingsmiddagen van Shatavari in Almere 13:00 - 18:30 (2 uur minder dan een dagworkshop)

* Inclusief massagecursus 'Tantric Love Touch I' - 3 massages (t.w.v. 195,--)

* Tussendoor funwork en oefeningen thuis

* 4 maanden onbeperkt vragen stellen aan docente via e-mail, whats-app, dus ook nog 1 maand ná de training.

* 4 maanden lang live op koers blijven met privéles via Skype - 2 uur

* Inclusief enkele gratis audio oefeningen voor ondersteuning thuis

én ...

Gratis

Inclusief o.a. de volgende bonussen
GRATIS...

Inclusief o.a. de volgende bonussen

* BONUS 1 - t.w.v. € 29,95
Het tantra boek van Margo Anand 'Een weg naar intimiteit en extase'

* BONUS 2 - t.w.v. € 19,95
Héérlijke natuurlijke sensuele massage olie 'Mystic Orange' 200 ml door 'Shatavari's Sensual Oils'

* BONUS 3 - € onbetaalbaar ;-)
4 maanden lang op koers blijven via Skype door tantra docente Shatavari - totaal 2 uur

Onvergetelijke reis langs,... tederheid,...

'Tantric Love Touch' massage cursussen

Een wézenlijke love touch!

In de Tantra Basis-training 'Reis naar de Bron van Liefde' (her)ontdekken jullie tederheid, intimiteit, liefde en seksualiteit door tantra. Je ervaart de schoonheid van tantra zodat jullie liefde echt een ándere dimensie krijgt!

Jullie liefdesreis zal gaan langs tantrische tederheid, manieren en technieken om te ontspannen, meer in het moment te zijn; te genieten en om de energie van het hart liefdevol te verbinden met seksuele energie. Het toepassen van de 'tantra-sleutels' zoals het gebruiken van bepaalde wijzen van ademhalen en bewegingen gebruiken jullie 'als kompas'.
De oefeningen en en het funwork die je tussendoor ontvangt houden jullie 'op koers' en met mijn persoonlijke begeleiding via e-mail, whats-app en skype tussendoor navigeer je praktisch en met plezier door de 'Reis naar de Bron van Liefde' heen.

Je doet alle oefeningen alleen met je eigen partner.

4 maanden persoonlijke begeleiding !

Veel paren horen we zeggen "Tantra waar beginnen we?" "Tantra oefeningen hoe dan?" Het is vaak zo moeilijk om de juiste sfeer en toon te treffen indien je tantra-oefeningen uit een boekje haalt en thuis beoefent. Daarnaast zijn de oefeningen vaak goed uitgelegd maar snap je niet waarvóór ze dienen of mis je nét de kneepjes die nodig zijn. Shatavari weet dit na 15 jaar tantra les aan paren en groepen te hebben gegeven wél en legt dit indien nodig uit daardoor krijg je veel gerichtere oefeningen aangeboden waar jullie direct écht iets aan hebben! Door deze training leer je onder andere veel bruikbare basisvaardigheden en begrijp en voel je de 'context' waarin tantra wordt gegeven en waar je misschien al zoveel over hebt gelezen.

LET OP: de 4 cursusmiddagen zijn de basis dus als jullie tussendoor niet veel thuis willen of kunnen oefenen dan is dat ook prima. Veel paren hebben dit voorgaande jaren ook zo gedaan en hun relatie zien verdiepen.
De training biedt jullie, indien gewenst, 4 maanden intensieve persoonlijke begeleidingen zo kan iedereen nu thuis ook een échte goede kennismaking met tantra maken!
De mooie 'massagecursus Tantric Love Touch deel I.' zit verweven in de Tantra basis training waardoor je ook nog 3 'love touch' massages leert.

Reactie RBL

Testimonial Reis naar de Bron van Liefde
"We ervaren na de tweede keer al meer verbinding met elkaar. Onze seksueel samenzijn is langer en we gaan intenser in elkaar op. Pieter vertelde me de afgelopen avond dat hij het géven van een massage nu leuk vindt! Hij masseerde mij doorgaans maar 10 minuten en de massage duurde die avond 75 minuten! Dat belooft wat :-) "
Liefs, Bea en Pieter

Waarom deze cursus?

Waarom deze tantra cursus?
- als APK voor je relatie - of je nu kort of lang bij elkaar bent.
- je relatie af te stoffen of bij te tanken.
- indien geen tijd of zin in weekend- of week-cursussen.

- In (druk) leven momenten van echt samenzijn en verbinding willen.
- Totaal blanco en nieuwsgierig iets over tantra willen leren.
- Voor verdieping en verbreding van jullie relatie óf eventueel opgedane tantra-ervaring.

- Spiritualiteit in jullie samenzijn brengen of lichamelijk verdiepen met je soulmate.
- De wens om een andere weg in te slaan.

- Goede begeleiding vinden bij oefeningen uit een doorgeworsteld tantraboek.
- Na zelfstudie de fijne kneepjes - die niet beschreven staan - te willen leren.

- Jullie liefdesleven, intimiteit en seksualiteit weer een boost geven.
- Thuis iets anders doen dan wéér te gaan masseren.
- Verbinding en verlangen voelen naar meer liefde of anders.

- Méér willen genieten.
- Wéér willen genieten.
- Kortom als jullie je relatie een tantrische start wilt geven...


Herkennen jullie een paar redenen?
Dan raad ik aan verder te lezen over jullie wellicht toekomstige reis naar de Bron van Liefde
Shatavari geeft ruim 15 jaar tantra groepen en privé sessies
"Ik heb er bewust voor gekozen deze cursus in een kleine setting te geven zodat mensen zich geborgen en veilig kunnen voelen en ik voldoende persoonlijke aandacht aan de deelnemers kan geven en er een warme en intieme sfeer kan ontstaan."

Shatavari (v) eigenaar TantraLife - Tantra.nl

Op weg leer je

Op weg leer je leuke en toegankelijke manieren om je liefdevol te verbinden met elkaar en jullie intimiteit vanuit een tantrisch perspectief te beleven. Je leert o.a. de uitgebreide namasté (hartgroet) waarin je jezelf en de ander eert; het inrichten van de 'sacred space'; ontwikkelen van het tantrisch bewustzijn; het opwekken, doorstromen en verbinden van de liefde van je hart met (seksuele) energie; spelen met chakra's (energiecentra); actieve meditaties; leren aanwezig te zijn in het moment door mindfulness; enkele tantrische rituelen; ontwikkeling van lichaamsbewustzijn voor meer contact met jezelf, je emoties, je wensen en grenzen; het bevrijding van belemmeringen zodat je in openheid van het leven kunt genieten en jullie samenzijn en verbinding lichter en intenser wordt.

Om op koers te blijven...

Om op koers te blijven besteden we ook wat aandacht aan een andere manier van verbaal communiceren door het tantrisch toepassen van de ‘welbekende’ non-violent communication van Marshall Rosenberg, die we dus een beetje tantrisch hebben aangepast. Natuúúrlijk leer je vooral non-verbaal met elkaar te communiceren door aanraking, oefening en massage.

De eindbestemming...

De eindbestemming ...?
Is het niet mooi te weten dat jullie reis nooit eindigt?
Daarom zet hier de eerste stap naar diepere verbondenheid!

Om jullie te (blijven) inspireren...!

Omdat je iets nieuws leert kunnen julie je inspiratie een beetje kwijt raken of de oefeningen niet meer precies weten als je tussen de trainings-middagen weer thuis bent. Maarrrr je hoeft niet alleen te navigeren.
Shatavari de tantra docente kan jullie daarbij helpen!


Inbegrepen in de training zijn:

- tips en oefeningen die tussendoor in je mailbox ontvangt en het andere ondersteuning die het jullie makkelijker maakt om thuis te oefenenen...

- jullie kunnen 4 maanden lang vragen stellen via Whats app, e-mail of Skype

- daarnaast kunnen jullie 2 uur live begeleiding van Shatavari via Skype krijgen! Zo kan ze jullie helpen een begin te maken met jullie tantra sessie; een oefening herhalen die je weer een beetje vergeten was; iets waar jullie in 'vast' lopen of ondersteunen in het mediteren bijvoorbeeld.

- Én voor het gemak heeft Shatavari een paar oefeningen ingesproken. Jullie hoeven alleen te zorgen dat je alles bij de hand hebt. Matras, zitkussens e.d.
Je gaat zitten, liggen of staan en je speelt de geluidsopname af en kunt direct beginnen. Handig hè?

Als jullie nu geen heuze tantrika's worden dan weet ik het niet meer ;-)

Reactie RBL

Testimonial Reis naar de Bron van Liefde
"Voor ons was het heel plezierig om op een speelse manier de tijd voor elkaar te nemen, bijvoorbeeld bij het 'geef of ontvang 'spel'' en we merken dat dat doorwerkt de afgelopen weken. We voelen het dan ook als een verrijking dat we dit hebben mogen doen en zijn jou dankbaar dat je ons op deze reis hebt willen meenemen."
Liefs, Peer en Janien

3 Massages uit Tantric Love Touch I. inbegrepen

♥ Deel I van de 'Tantric Love Touch massage cursus' is in de 'Tantra basis cursus Reis naar de Bron van Liefde' verwerkt, zo leer je ook 3 tantrische massagesvormen:

- Soul of Touch
- Softening the body
- Kama Sutra 'Massage'


Cursus I. Tantrische Massage Cursus bestaat uit 3 massage/aanraakvormen waarin de nadruk met name ligt op het ontwikkelen van het Tantrische Bewustzijn en het bewustzijn van het Nu door het accent van de aanraking en het bewustzijn van de aanraking. Het hele lichaam en energiecentra (chakra's) worden op een mooie wijze aangeraakt en gemasseerd. De yoni en de vajra nemen we hierin ook mee voor hart-seksverbinding en het totaal ervaren van je lichaam. Cursus I. is een 'laagdrempelige' cursus waarin je bewust, sensueel en liefdevol het hele lichaam - mét en zonder olie - fysiek en energetisch leert masseren.*

Verstilt - rustig - stromend

Het is gebleken dat deelnemers écht meer diepgang in de tantramassage ervaren als ze bij cursus I beginnen en dan pas cursus II gaan doen. Als jullie de stap naar cursus II te groot vinden, dan is deel I een hele mooie kennismaking met tantra door aanraking/massage en deze leer je ook in de Tantra basis training 'Reis naar de Bron van Liefde' .

* Je masseert alleen met je eigen partner.

...

Reacties na de 1e middag van de Tantra Basis Training:

- "Verliefdheid stroomt weer..."
- "Ik voel me heel licht en verbonden met mezelf en mijn omgeving"
- "Mijn vrouw eren voelt fijn"
- "Extra aandacht en héél dichtbij"

Praktische en beknopte info

Onze sfeervolle cursusruimte

Rust, ruimte en thuis komen.

Slechts 5 paren kunnen aan de training deelnemen zodat er ruimte is voor goede begeleiding tijdens de oefeningen. Je doet oefeningen alleen met je eigen partner. Uitgangspunten en oefeningen van onze trainingen en workshops zijn NIET per definitie gebaseerd op het boek van Margo Anand. Dit boek wordt soms wel ter ondersteuning gebruikt. Tussen de middagen door ontvangen jullie (tantra)-oefeningen en leuke dingen om thuis samen in privésfeer te doen. De training duurt 3 maanden, om de drie weken zien we elkaar. Je krijgt 4 maanden lang tijd om onbeperkt vragen te stellen via e-mail en whats-app en je kunt om op koers te blijven in die 4 maanden maximaal 2 uur Skype begeleiding van Shatavari krijgen. Dat is zelfs 1 maand ná beeindiging van de training. De cursus wordt gegeven in het sfeervolle huis van Shatavari.

Je kunt 'meereizen naar de bron van liefde' als jullie geen of weinig ervaring in tantra hebben, als APK om jullie relatie weer een tantrische impuls of start te geven.

---------------------------------------

>>
Wat brengt deze training jullie?
>>
Oefeningen WELKE zoal?
>>
Ter ondersteuning van de training
>>
Voorwaarden deelname
>>
Begeleiding bij Wéér genieten
>>
Data, tijd en plaats
>>
Praktische info

Data, tijd en plaats

♥ Tantra Basis Training voor levenspartners 'Reis naar de Bron van Liefde' najaar 2017.
============

Training:
3 maanden met 4 losse cursusmiddagen en 4 maanden VIP begeleiding door Shatavari. (slechts 2 uur minder oefentijd dan een dagcursus)

LET OP: de 4 cursusmiddagen zijn de basis dus als jullie tussendoor niet kunnen of willen oefenen dan is dat ook prima. Veel paren hebben dit voorgaande jaren ook zo gedaan en evengoed hun relatie zien verdiepen.

Tijd:
van 13:00 - 18:30. Eerste keer eerder ivm uitdelen gratis bonussen en event. aanschaf benodigdheden.

Locatie: thuis bij Shatavari in Almere bij de warme haardkachel (locatie ontvangen jullie bij deelname).

Docent: Shatavari

Max deelnemers: 5 levenspartners

Data 2017:

29 oktober
19 november
10 december
zondag 21januari 2018

Laat het me weten mochten jullie een datum niet kunnen maar wél graag mee willen doen.

Training op maat

Maak jullie tantra reis net zo lang en intensief als jullie willen door de oefeningen thuis wel of niet te doen. De ervaring leert dat door zelfs alleen de 4 cursusdagen te volgen dit al waardevol voor je relatie is.

reactie RBL

Testimonials van paren die deelnamen aan de basis training
"Onze relatie onderging een wending, we ervaren nu meer intimiteit en spiritualiteit hierin."

"Ik vind dat je met heel veel liefde en aandacht voor individuele mensen de groep begeleidt."

"Als we nog eens iets met tantra willen doen Shatavari dan komen we zeker bij jou."

Exclusieve aanbieding!

Exclusieve aanbieding, speciaal voor levenspartners!
- 3 maanden tantra training voor levenspartners
- 4 losse cursusmiddagen met belangrijke tantra oefeningen
- De massagecursus 'Tantric Love Touch I' met 3 mass. t.w.v. € 195,--
- 4 maanden persoonlijke VIP begeleiding via e-mail, whats-app
- Funwork en oefeningen tussendoor voor thuis
- Enkele audio's met oefeningen voor thuis

- Tantra Boek van Margo Anand 'Energie en Extase' t.w.v. € 29,95
- Héérlijke sensuele massage olie 'Mystic Orange' 200 ml t.w.v. 19,95

- 4 maanden onbeperkt vragen stellen aan docente
- 4 maanden live begeleiding van 2 uur om op koers te blijven via Skype

Dat is totaal ten minste € 50,-- aan extra gratis bonussen wat je ontvangt + live begeleiding van Shatavari via Skype, tot 1 maand ná afloop van de training = onbetaalbaar ;-)
"Gebleken is dat als je je liefde en intimiteit onvoldoende voedt je grote kans hebt dat je relatie vervlakt en zelfs de grootste liefde helaas langzaam uit kan doven" Laat je niet verrassen..
"Zeker is ook dat in de 15 jaar dat ik tantra les geef, meer dan duizend paren jullie voor zijn gegaan en hun relatie en seksleven meer verdieping, vervulling en magie hebben gekregen.
Waarom zou dit niet voor jullie gelden?
De prijs voor deze totaal verzorgde training met VIP aandacht inclusief álles is per paar

LOVELETTER ONTVANGEN

Reis naar de Bron van Liefde

Prachtige tantra training voor levenspartners!

*

LoveLetter

Schrijf hierboven in en maak de betaling in orde - jullie tantra reis start bijna...
Willen jullie meedoen en de gratis bonussen ontvangen, maak dan direct jullie inschrijving in orde want mee doen gaat op volgorde van definitieve inschrijving én betaling.
Ons rekeningnummer is:
IBAN: NL47 INGB 0005383256 t.n.v. TantraLife te Amsterdam.

Bedankt alvast!

Het laatste deelnemende paar ontvangt spoedig de bevestiging en binnenkort info over de training met het adres van Shatavari waar de training wordt gegeven.

Ik kijk er naar uit jullie dan te zien. Tot gauw op zondag 29 oktober!
Lieve hartgroet, namasté, Shatavari
Warning: fopen(../../assets/plugindata/w2dcnt05b591bc8698f243ab080c5bd4732509.dat): failed to open stream: Permission denied in D:\www\tantra.nl\www\tantra-workshops-groepen\tantra-training-reis-naar-de-bron-van-liefde\index.php on line 807
  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |