Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

TANTRA GROEPEN

reactie RBL

Testimonials van paren die deelnamen aan de basis training
"De training heeft heel erg bijgedragen aan het ervaren van een andere verbinding en intimiteit met elkaar, dieper en liefdevoller."

"We voelen het als een verrijking dat we dit hebben mogen doen en zijn jou dankbaar Shatavari dat je ons op deze reis hebt willen meenemen.

"Ik denk vaak aan je, én hoe je ons leven hebt veranderd! Geinig toch? één cursus en je kijkt anders tegen het leven aan!"

Reis naar de Bron van Liefde - Tantra basis cursus

'Reis naar de Bron van Liefde' voor levenspartners

Tantra basis training: 4 losse cursusmiddagen, 3 maanden thuisopdrachten, funwork, tips en 4 maanden persoonlijke begeleiding tussendoor. Gratis bonus cadeau's t.w.v. 50,-

Training: 3 maanden met 4 lange losse cursusmiddagen en 4 maanden persoonlijke begeleiding.

In de Tantra Basis-training 'Reis naar de Bron van Liefde'
(tantra cursus) (her)ontdekken jullie tederheid, intimiteit, liefde en seksualiteit door tantra. Je ervaart de schoonheid van tantra zodat jullie liefde echt een ándere dimensie krijgt!

Jullie liefdesreis zal gaan langs tantrische tederheid, manieren en technieken om te ontspannen, meer in het moment te zijn; te genieten en om de energie van het hart liefdevol te verbinden met seksuele energie. Het toepassen van de 'tantra-sleutels' zoals het gebruiken van bepaalde wijzen van ademhalen en bewegingen gebruiken jullie 'als kompas'.
De oefeningen en en het funwork die je tussendoor ontvangt houden jullie 'op koers' en met mijn persoonlijke begeleiding via e-mail, whats-app en skype tussendoor navigeer je praktisch en met plezier door de 'Reis naar de Bron van Liefde' heen.

Veel paren horen we zeggen "Tantra waar beginnen we?" "Tantra oefeningen hoe dan?" Het is vaak zo moeilijk om de juiste sfeer en toon te treffen indien je tantra-oefeningen uit een boekje haalt en thuis beoefent. Daarnaast zijn de oefeningen vaak goed uitgelegd maar snap je niet waarvóór ze dienen of mis je nét de kneepjes die nodig zijn. Shatavari weet dit na het geven van 15 jaar tantra les wél en legt dit indien nodig uit daardoor krijg je veel gerichtere oefeningen aangeboden waar jullie direct écht iets aan hebben! Door deze training leer je onder andere veel bruikbare basisvaardigheden en begrijp en voel je de 'context' waarin tantra wordt gegeven en waar je misschien al zoveel over hebt gelezen.
De training geeft jullie intensieve persoonlijke begeleiding indien gewenst en zo kan iedereen nu thuis ook een échte goede kennismaking met tantra maken!

De mooie 'massagecursus Tantric Love Touch deel I.' zit verweven in de Tantra basis training waardoor je ook nog 3 love touch massages leert.

Kijk hier voor meer info over de 'Reis naar de Bron van Liefde voor levenspartners >>

...

Reacties na de 1e middag van de Tantra Basis Training
"Verliefdheid stroomt weer..."

"Ik voel me heel licht en verbonden met mezelf en mijn omgeving"

"Mijn vrouw eren voelt fijn"

"Extra aandacht en héél dichtbij"

Tantra-massage-cursussen 'Tantric Love Touch'

Tantric Love Touch - een wezenlijke love touch!

Leer en ervaar 3 diepe tantramassages met je partner!

Dit is GÉÉN gewone massagecursus maar de basis voor een wézenlijke 'LOVE TOUCH' met je partner (m/v) ! Bijzondere massage-aanraakvormen voor Liefde, Bewustzijn & Hart-Seksverbinding.
In liefde, warmte en respect leren aanraken en masseren en het (her)ontdekken van tederheid.

De bekende Tantra-Massage waarmee je elkaar op bijzondere wijze eert. Liefdesenergie is de drijfveer om hart- en seksuele energie met elkaar te verbinden. Zeer ontspannend en tegelijkertijd een gevoel van volledig aanwezig zijn en de energie en het leven door je heen voelen stromen. Ontvangen en toch in verbinding met elkaar. Geven en toch bij jezelf kunnen zijn. Deze cursus kan je bewustzijn over de relatie die je met jezelf en elkaar hebt voor altijd veranderen Vanzelfsprekend bieden wij een liefdevolle, warme en veilige omgeving.

In deze tantra massage cursussen 'Tantric Love Touch' I, II (los van elkaar te volgen) voor (gelegenheids)-paren leer je 6 tantrische manieren van massage/aanraking/bewustzijn. Uitgangspunt is om een tantrische, meditatieve en creatieve totale lichaams-'massages' vanuit je hart te geven en/of te kunnen ontvangen.

De cursussen zijn een introductie in tantra via massage en ze geven jullie eventuele ervaring met tantra meer bewustzijn en diepgang.

Lees hier verder over de wézenlijke love touch; tederheid wordt nooit meer hetzelfde! >>

.

Testimonial Reis naar de Bron van Liefde / Tantric Love Touch massage
"We ervaren na de tweede keer van de Tantra basis cursus al meer verbinding met elkaar. Onze seksueel samenzijn is langer en we gaan intenser in elkaar op. Pieter vertelde me de afgelopen avond dat hij het géven van een massage nu leuk vindt! Hij masseerde mij doorgaans maar 10 minuten en de massage duurde die avond 75 minuten! Dat belooft wat :-) "
Liefs, Bea en Pieter

Belevingsmiddagen ter introductie tantra - m/v

Tantra massage cursus 'Tantric Love Touch'

Onze Tantra Belevingsmiddagen - tantra-introductie-workshops - zijn voor paren of gelegenheidsparen (m/v) een mooie manier om kennis met tantra te maken óf wat verder aan tantra te snuffelen. Deze workshops zijn fijn om te doen als je het verlangen voelt je wezenlijk te verbinden met het Nu, jezelf, je partner en/of de harten van andere mensen. In tantra speel je met verschillende dingen zoals je bewust worden wanneer je je meer of in mindere mate verbindt, grenzen, vrijheid, energie, genieten van jezelf, je vrouw-man-zijn, je partner, anderen, het leven!

Je maakt kennis of verdiept je ervaring door laagdrempelige (energie)-oefeningen, technieken, speelse en leuke tantra-oefeningen, dans, beweging en meditatievormen. Dit om via tantra in contact te komen met jezelf, je lichaam, je hart, je gevoel en anderen. Door bewust en stil in jezelf te worden en in het moment - (het NU) - te zijn, kun je pas 'luisteren' naar jezelf en de ander. Je gebruikt hiervoor een aantal 'tantrasleutels' waaronder adem- en bewegingsoefeningen die je alleen of samen doet.

Andere Tantra Belevingsmiddagen bestaan uit één thema of zijn een samenstelling van verschillende thema's. Soms voor beginners, semi-beginners of gevorderden. Kijk in de agenda wat is ingepland.

Lees hier verder over de inhoud en opbouw van onze Belevingsmiddag, testimonials en thema's >>

.

Belevingsmiddag 'Kennismaken met Tantra'

Liefde, speels.
Opgeladen, één.
Van de wereld, vervult, dankbaar.
Vrij, samen, voldaan, verbinding.
Bijzonder, verbonden, dankbaar, liefde.
Loslaten, blijheid, lachen.
Fijn, thanks.
Ruimte, bijzonder.

Reactie tantra vrouwen 2 daagse

Dank je voor je reactie

'Lieve Shatavari, 'nogmaals bedankt voor het mooie vrouwen weekend! Vond het héél bijzonder om dit zo te ervaren. Lastig om het in woorden uit te drukken maar het heeft zoveel voor mij betekend. Ik ben echt weer een stukje meer open gegaan merk ik, zachter geworden en tegelijkertijd krachtiger. Zooo mooi. Dit vervult mij met veel dankbaarheid voor de ervaring. Dank je wel...'

Wat een bijzondere ervaring! Het is precies wat ik nodig had op het juiste moment. Dit weekend was een prachtig begin van een nieuwe reis want dit is wat ik zoek en waar ik verder in wil gaan.'

Tantra (Verwen) workshop voor vrouwen

Vrouwen Tantra Verwen workshop

Tantra Verwendag voor vrouwen

“Zooo, fijn om tantra te doen in de aanwezigheid van vrouwen” vertelde een van de deelneemsters van een groep die ik recent gaf. Ze vervolgde “Hoe fijn ook, soms wil ik even niet met mannen zijn maar mijzelf weer voeden met vrouwenenergie. Ik vind het prettig zei ze om me te openen in een veilige bedding van vrouwen zodat ik alle aandacht aan mezelf kan geven. Ik geef al zoveel en nu even helemaal aan mezelf en op zo’n dag mag ik ook van andere vrouwen ontvangen”.

Een speciale tantra verwendag voor jou. In het bijzijn van andere vrouwen je te laten inspireren, verwennen, lachen en wellicht ook een traan wegpinken. De tijd en ruimte nemen om helemaal bij jezelf te zijn om in verbinding te staan met jouw zachtheid en sensualiteit als vrouw door tantra, daar kan geen ‘welnessdag’ tegenop!

Er kunnen maximaal 10 vrouwen deelnemen. Wil je eens kennismaken met tantra door zo’n verwenworkshop? Iedere vrouw is welkom deel te nemen met alles wat je ‘meeneemt’. Een lichte handicap hoeft geen drempel te zijn om deel te kunnen nemen. Om in de groepsruimte te komen is het nodig een trap op te gaan.

Gratis - Bonus 1. Een klein cadeautje met liefde gegeven.
Gratis - Bonus 2. Indien je eerder bij Shatavari een vrouwen tantra workshop of weekend hebt gedaan, ontvang je gratis onderstaande 'Love Touch' massage stick van écht rozenkwarts' t.w.v. 25,--.

Meer info >>

We geven o.a. deze groepen, data in agenda

Agenda

Warning: fopen(../assets/plugindata/w2dcntcbe0c6ec7af8d1f63355d642a7290185.dat): failed to open stream: Permission denied in D:\www\tantra.nl\www\tantra-workshops-groepen\index.php on line 591
  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |