Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

Training Tantra, Liefde & Seksueel Bewustzijn

Training WÉÉR genieten

Reactie

“Als je al zo lang bij elkaar bent dan denk je dat je de ander kent en weet wat zij prettig vindt.
Door stap voor stap te leren meer te voelen en van hieruit opnieuw keuzes te maken, besef ik wat ik oversloeg.
Intimiteit en seksualiteit zijn groeiende en ik voel dat we enorm op de goede weg zijn”. Jos 58 jr & Caro 51 jr. >> lichaamsgerichte tantra relatie-therapie.

Wéér genietenWéér GENIETEN van jezelf en de ander.
Privé training-sessies Tantra, Liefde & (Seksueel) Bewustzijn of Seksualiteit
VOOR PAAR, OF INDIVIDUEEL ALS MAN OF VROUW

Voor beginners of gevorderden.


De Training WÉÉR genieten is gericht op het hervinden van contact, intimiteit, verbinding, liefde en seksualiteit. Deze training is geïnspireerd door het volgen van opleidingen en cursussen in tantra, tao, yoga, healing, energetisch lichaamswerk, chakra leer, lichaamsgerichte psychologie, wetenschap, diverse trauma-behandelingen o.a. Somatic Experiencing SE, persoonlijke ervaring en het werken met cliënten sinds 2001.

Wéér genieten bij intimiteits-, seksualiteits- of contact-‘problemen’.

Je kunt wel eens vastlopen in een relatie of de relatie met jezelf. Je hebt bijvoobeeld minder zin in contact en intimiteit waardoor je gevoel van liefde of seksualiteit niet op de manier beleeft zoals je dat wilt. Allerlei redenen kunnen ten grondslag liggen aan het gegeven dat je seks- of liefdesbeleving anders is geworden.

Een ongeluk, ziekte, een verhuizing, overlijden van een dierbare, een traumatische ervaring, een operatie bijvoorbeeld kan een lichamelijk en/of geestelijk litteken, blokkade of doof gevoel achterlaten. Vaginisme, pijn bij het vrijen, impotentie, vroegtijdige of languitgestelde ejaculatie e.a. kan een gevolg zijn.

Doe er iets aan.
Blijf er niet mee zitten en doe er iets aan. Misschien wordt het niet zoals vroeger, misschien zelfs wel béter. In ieder geval zijn er altijd wegen om wéér te (leren) genieten. Dáár ligt de kracht van tantra omdat tantra een ander perspectief biedt; andere wegen opent dan bij de reguliere relatie- of seksualiteitstherapie. Tantra is ervaringsgericht en brengt je o.a. door lichaamsbewustzijn meer in het moment (het nu). Commitment en oefening baart kunst, als ervaringsdeskundige kan ik je dit beloven.

Hoe?
De privé trainingen worden persoonlijk voor jou of jullie gemaakt. De trainingssessies stem ik af op de vraag of wens en de oefeningen zijn dusdanig opgebouwd om je praktisch en daadwerkelijk iets mee te geven of te leren. De benadering van deze training is positief vanuit ‘wat (nog) mogelijk is’ in plaats vanuit ‘wat niet mogelijk is’. Ik maak gebruik van gerichte oefeningen uit tantra, yoga, ademwerk, lichaamswerk en seksueel bewustzijn. Laagdrempelig, niet zweverig en indien nodig stapje voor stapje is de kwaliteit van mijn manier van werken. Langzaam kom je weer in contact met jezelf, elkaar en je seksualiteit. Humor en luchtigheid is een essentieel ingrediënt van de training.

Bloot is geen doel op zich en hoeft niet aan de orde te komen om de training effectief te laten zijn.

Emoties
Tantra is een gevoelsleer waardoor je dichter bij jezelf en je emoties komt. Oude ervaringen kunnen aan de oppervlakte komen. Ik leer je hier mee om te gaan op een heldere en zelfs praktische manier zodat je deze emoties in je leven leert te integreren. Dit betekent niet dat je alle emoties altijd helemaal moet doorleven om ze te verwerken. Ervaringen kun je eenmaal niet wegtoveren, je kunt ze wel een andere plaats in je leven geven waardoor ze je leven niet meer beheersen of overweldigen. O.a. door lichamelijke oefeningen en massage zullen vastgezette ervaringen in je lichaam positief veranderen en je een beter lichaamsbewustzijn geven. Ook sessies door Somatic Experiencing zijn hier zeer helpvol bij. (lees verderop of vraag info bij Shatavari).

Disclaimer

Als je na de eerste sessie besluit om een volgende afspraak te maken dan vraag ik je een disclaimer te ondertekenen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De training Wéér en Méér genieten overlappen elkaar dus lees
ook de info bij de >>
privé training 'MÉÉR genieten'.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


>> PRIJZEN
>> CONTACT & INFO
>> AANMELDEN / RESERVEREN


>> LEES HIER VERDER OVER 'WEER GENIETEN' EN ONTSTRESS EN (TRAUMA)-THERAPIEËN ZOALS SOMATIC EXPERIENCING

Warning: fopen(../../assets/plugindata/w2dcnt85500ecc51b9aad788ff832bbf693254.dat): failed to open stream: Permission denied in D:\www\tantra.nl\www\tantra-prive-sessies\weer-genieten\index.php on line 442
  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |