Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

Relatie therapie door tantra

Coaching bij jullie liefde, leven, seksualiteit

Relatiecoaching door tantra

Wat kun je doen om uit een impasse in je liefdesleven te komen en de passie weer terug te vinden? TANTRA!

In de hectiek van het bestaan werk, kinderen, vrienden, hobby’s, vind je vaak niet de tijd of de juiste sfeer om elkaar écht te ontmoeten. Als je al jaren bij elkaar bent en de roze bril afgezet is, kan het hartsvuur of seksuele vuur (tijdelijk) zijn gedoofd of op een laag pitje staan.
Er is soms maar weinig nodig om de passie weer te laten oplaaien. Een andere keer is er iets meer voor nodig. In beide gevallen is tantra dé manier om jullie relatie een kans te geven zich te verdiepen zodat je met nieuwe ogen naar elkaar kunt kijken.

Juist door tantra dichter bij elkaar

Tantra als relatiecoaching is heel mooi omdat je niet alleen aan het praten bent maar met name praktisch kunt oefenen (contactoefeningen, massage e.d.) Natuurlijk is het fijn als je elkaar meer gaat begrijpen, goed communiceren is uiteraard heel belangrijk. Maar weer leren om intimiteit op te bouwen en elkaar weer leren aanvoelen op lichamelijk en seksueel niveau, dat gaat zonder woorden en dat kun je nergens zo leren dan door tantra.

In jullie proces wandel ik naast jullie en begeleid ik. Ik kan tijdens de sessies zien waar jullie vast lopen en ik kan direct tips geven die breder zijn dan de doorgaans gegeven oefeningen in relatietherapie. Deze krijg je niet op deze directe en brede wijze aangereikt van een normale relatietherapeut of seksuoloog. Oók dát is een meerwaarde van tantra in relatietherapie. Bepaalde oefeningen kun je thuis doen en daar kan ik tips bij geven.

Mijn sessies zijn laagdrempelig en helemaal op jullie vraag, ervaring en interesse gemaakt. Ook aardse en zelfs nuchtere types kunnen ook prima aan tantra doen, want als iets je niet aanspreekt dan weten we andere wegen die ongeveer naar hetzelfde leiden. Tantra biedt een scala aan mooie oefeningen waarmee je direct kunt ‘intunen’ op een probleem maar mooier nog ‘om’ het probleem kunt gaan zodat je minder snel in frustraties terecht komt met dingen die niet zo makkelijk meer gaan. Je bouwt langzaam weer intimiteit op en kijkt weer met een andere frisse blik naar elkaar. Soms is het dus nodig om kort 'in te tunen' op iets wat niet lekker loopt en soms is het nodig hier juist 'omheen' te gaan en de focus op iets anders, iets positiefs te leggen. Hierdoor kan het 'probleem', patroon of blokkade langzamerhand oplossen of nieuwe ervaringen krijgen de overhand waardoor de 'belemmering' niet meer zo op de voorgrond staat.

Uiteraard hebben dingen tijd nodig maar met aandacht en oefening zal het zeker zijn vruchten afwerpen. Het is niet per sé noodzakelijk om thuis heel erg aan de slag te gaan. Indien jullie het thuis moeilijk vinden om tijd vrij te maken of niet weten waar te beginnen dan zullen de sessies bij mij of mijn tantra collega's zeker ook zijn vruchten afwerpen.

Praktische info relatiecoaching

Shatavari geeft tantra coaching (paar of 1 man of 1 vrouw) en lichaamsgerichte relatietherapie o.a. gebaseerd op tantra en seksueel bewustzijn voor VERDIEPING of HERVINDEN VAN liefde, contact, intimiteit en/of seksualiteit (méér of wéér genieten).

De relatietherapie - coaching wordt aangepast naar je/jullie vraag, ervaring en interesse en bestaat o.a. uit delen van onderstaande sessies, trainingen en cursussen en indien wenselijk de therapieën.

Jullie lichaamsgerichte relatietherapie / -coaching wordt naar wens en op maat gemaakt zo spiritueel of 'down to earth' als jullie willen. Ik ben zelf beiden ;-)


>> Kijk bij Privé sessies Belevingsmiddag 'Kennis maken met tantra' (losse sessie(s) deels op maat)
>> Kijk bij de Privé sessies MÉÉR genieten (training op maat, 1 x per maand á 2 weken)
>> Kijk bij de Privé sessies WÉÉR genieten (training op maat, 1 x per maand á 2 weken)
>> Kijk bij groeps Training ‘Reis naar de Bron van Liefde’ (in privé sessies deels op maat, 1 x per maand)
>> Kijk bij de groeps Cursus Tantric Love Touch massages (in privé sessies niet op maat, 2 of 4 losse sessies)

Aanbod tantra privé sessies/healing/therapie


>> Reserveer hier een sessie, training of relatietherapie van 2,5 uur of 3 uur

Wie van ons geeft Wat, Waar en Wanneer >>

Warning: fopen(../../assets/plugindata/w2dcnt4037ae81b0dca5a13e0435ec7e9b5885.dat): failed to open stream: Permission denied in D:\www\tantra.nl\www\tantra-prive-sessies\relatietraining-met-passie\index.php on line 446
  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |