Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

Training Tantra, Liefde & Seksueel Bewustzijn

Training 'MÉÉR genieten

Testimonial training 'Méér genieten'.

"Shatavari, het trof ons echt enorm hoe je met zoveel liefde en aandacht deze training met ons hebt doorgebracht. Onze vaste "avond" was onvergetelijk mede door de tips en achtergronden die we kregen. Judith ging vanochtend stralend de deur uit en we hebben allebei het gevoel een grote stap gemaakt te hebben. Ik heb nu al zin in een vervolg-training......
Kees & Judith - Privé trainingsessies Tantra en Seksueel Bewustzijn 'Méér genieten.' "

Méér genieten

Méér VERDIEPEN en genieten van jezelf en de ander.
Privé training-sessies Tantra, Liefde & (Seksueel) Bewustzijn
VOOR PAAR, OF INDIVIDUEEL ALS MAN OF VROUW

Voor beginners, semi-beginners of gevorderden.

De Training MÉÉR genieten richt zich op verdieping en verbreding van je liefde, gevoel, spiritualiteit, seksualiteit en eventuele tantra-ervaring. Deze training is geïnspireerd door het volgen van opleidingen en cursussen in tantra, tao, yoga, healing, energetisch lichaamswerk, chakra leer, lichaamsgerichte psychologie, wetenschap, persoonlijke ervaring en het werken met cliënten sinds 2001
.

In deze privé training ontdek je op een leuke, laagdrempelige manier de schoonheid van tantra. Een intense kennismaking met bewustzijn, ontspanning, intimiteit, seksuele energie en verfijning in communicatie op een andere manier dan je wellicht gewend bent. De training ademt de sfeer uit van veiligheid en acceptatie waardoor een echte ontmoeting met de ander kan plaats vinden. Het brengt je dichter bij jezelf en indien je een partner hebt dan zul je meer verbinding met hem/haar ervaren. Je maakt kennis met het in je hart aanwezig zijn en je innerlijk, stap voor stap te openen en te beseffen dat je ieder moment keuzes kunt maken. Tantra raakt je hart waardoor je zachter en liefdevoller naar jezelf en anderen wordt. Het is daarbij genieten van je sensualiteit, plezier maken en het leuke is ook, niets moet!

Praktisch en persoonlijk op maat
De privé trainingen worden persoonlijk voor jou of jullie gemaakt. De sessies stem ik af op de vraag of wens en de oefeningen zijn dusdanig opgebouwd om mensen praktisch en daadwerkelijk iets mee te geven of te leren. Ze zijn ideaal indien je geen tijd hebt voor een lange cursus ! (ons hele aanbod is in losse blokken op te bouwen).
Training klinkt zo klinisch maar het is alleen zo genoemd om aan te geven dat je werkt met een doel en hier een aantal keren voor nodig hebt.

Wat leer je tijdens de oefeningen, wat brengt tantra?

Wat doen we bij de 'ervarings gerichte oefeningen'?

Duur training Tantra, Liefde & Seksueel Bewustzijn
Een eventueel intakegesprek verloopt deels telefonisch of in tijdens de eerste sessie. Dit stemmen we van te voren af. De eerste sessie is een intakegesprek met oefeningen. Na de eerste sessie baseer ik de hier na te volgen sessies waarin regelmatig wordt afgestemd of deze naar wens verlopen. Na iedere 5e keer volgt er een korte evaluatie. Uiteraard vertel ik hoe ik werk en wat je kunt verwachten van de training.

De sessies duren per keer 2,5 uur, de keuze van de inhoud van de sessies gaat desgewenst in overleg (combi's zijn mogelijk). We spreken iedere 4 weken af maar er kan ook meer tijd tussen zitten, net wat jullie willen. Zodoende is er voldoende tijd het geleerde te laten bezinken en tijd om (de leuke en nodige) thuisopdrachten te kunnen doen.

In een half jaar kunnen ongeveer 6 sessies worden gevolgd. Als je thuis met de aangeboden oefeningen aan de slag gaat zal dit zeker zijn vruchten afwerpen en het trainingstraject verkorten.
Een training hoeft geen maanden te duren en is afhankelijk van de wens.

(Een losse Belevingsmiddag/avond kan een allereerste stap zijn vóór een dergelijke sessie).

Laagdrempelig
Wanneer je nog niet weet of je een training wilt volgen, bel of mail me even om te overleggen. Misschien kan ik je eventuele twijfel wegnemen door meer te verduidelijken en te vertellen hoe laagdrempelig tantra kan zijn. Misschien is het wel niet zo 'eng' als je denkt dat het is. De sessie worden op jou persoon gemaakt dus ik kan het aan je wensen en grenzen aanpassen.

T(h)uiswerk
Om je of jullie tantrisch en seksueel bewustzijn te ontwikkelen geef ik leuke thuisopdrachten mee zodat je regelmatig met tantra of bepaalde oefeningen bezig bent.
Daarnaast vraag ik bij de tantra-training het gele boek van Margot Anand aan te schaffen, ‘Tantra, een weg naar intimiteit en extase’. Bij mij tegen korting te verkrijgen (mail even). Dit boek is toegankelijk en redelijk praktisch. Indien dit wenselijk is dan kan er tijdens de training bepaalde oefeningen uit het boek worden gedaan.
We zullen ook meditatievormen op 'muziek' doen die ook bij het thuiswerk horen. CD's hiervoor kun je ook bij mij verkrijgen.

Disclaimer
Als je na de eerste sessie besluit om een volgende afspraak te maken dan vraag ik je een disclaimer te ondertekenen.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De privé sessies Tantra, Liefde & (Seksueel) Bewustzijn © 2001 wordt gegeven
door Shatavari

>> Maak kennis met ons TantraDreamTeam

>> > Wie is Wanneer voor Wat en Waar beschikbaar?

Een andere tip om als paar te volgen:
Naast bovenstaande privé training 'MÉÉR' genieten is er ook de training 'WÉÉR genieten voor één paar, één man of vrouw.

Nog een tip:
>> TANTRA TRAINING 'Reis naar de Bron van Liefde'

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


>> PRIJZEN
>> ANNULERINGSVOORWAARDEN
>> INSCHRIJVEN
>> CONTACT & INFO

Warning: fopen(../../assets/plugindata/w2dcnt4b148af6cc0a31bada904687e03811bb.dat): failed to open stream: Permission denied in D:\www\tantra.nl\www\tantra-prive-sessies\meer-genieten\index.php on line 442
  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |