Text version | Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

TANTRA-ADVERTENTIES

Contactadvertenties

Als bezoeker ben je van harte welkom een bericht te plaatsen. Vul je naam, email en woonplaats/provincie en je berichtje in. Let hierbij op je privacy. Klik hierna op 'Verzenden' en je bericht wordt onmiddelijk zichtbaar. Je kunt je advertentie niet zelf beheren. Stuur ons een bericht als je advertentie verwijdert wilt hebben.

De advertentie moet wel met tantra en bewustzijn te maken hebben, anders wordt deze zonder bericht verwijderd!

Commerciële advertenties mogen NIET worden geplaatst. Gebruik dus ook geen commercieel emailadres. Weet dat tantra meer is dan massages uitwisselen dus wees creatief en plaats een mooie respectvolle advertentie.

TantraLife, 'waar harten elkaar vinden en zich verbinden' 
Met een lieve groet, Shatavari 


Plaats een contactNaam *
E-mail *
Woonplaats *
Bericht *
 


Geplaatste contactenTomTom uit Amsterdam17 december, 2018 - 00:00

Gevoelige en leuke man zoekt warme en liefdevolle vrouw voor tantrische contact om mijn erste ervaringen te verdiepen. Ik kijk eruit naar jouw :-)

[ Stuur Email ]

Maarten uit Den Haag10 december, 2018 - 16:15

Vriendelijke, warme en attente man van 48 jr uit Den Haag.

Ik wil graag ontdekken of Tantra mijn kan helpen met het probleem dat ik heel snel klaar kom. Dit probleem maakt me erg onzeker en ik wil graag ervaren om langer te (laten) genieten.

Is er een liefdevolle warme vrouw die mij middels Tantra op weg wil helpen?

Liefs, Maarten

[ Stuur Email ]

ray uit amsterdam8 december, 2018 - 16:03

Knappe, slanke bi man zoekt aantrekkelijk bi koppel voor wederzijds plezier...

[ Stuur Email ]

verbeeldend leven uit tilburg7 december, 2018 - 10:42

heb je Ervaring in het tantrische (be)leven wat verder reikt dan massage.....
uitdijend naar mogelijkheden in de kunst filosofie

het kunnen en durven ervaren wat ''energie'' is en hoe het verbredend werken kan..?
buiten de standaard (tantra) woorden schrijven delen en spelen...

beeldend kunstenares op zoek naar ''model''.....levend model.

[ Stuur Email ]

Samen op weg uit regio Brabant6 december, 2018 - 21:39

Wie voelen zich aangesproken om de 4 extra handen te zijn om samen met ons tantra massages uit te wisselen. Waar wij warm voor lopen is de ander ontmoeten en te ontdekken wat daaruit gaat ontstaan. De ervaring staat voor ons centraal, waarbij wij het fijn vinden om vanuit vrijheid je grenzen en wensen op het moment zelf te benoemen.

Hartegroet, Berdien & Jack

[ Stuur Email ]

Marcel uit Noord Holand4 december, 2018 - 16:43

Hoi. Ik ben een alleenstaande, lieve, serieuze, slanke man van 54 jaar. Ik zou graag samen met een vrouw, mooie, liefdevolle momenten willen ervaren door middel van zachte en warme massages en aanrakingen. Ook plaats voor erotiek. Dit alles in een veilige en vertrouwde omgeving voor ons beiden. Klik wel belangrijk. Voorkeur voor slank of tenger postuur. Liefst prov. Noord Holland. Ik hoor graag van je.

[ Stuur Email ]

Julia uit Regio Nijmegen1 december, 2018 - 17:20

Warme, mooie, charismatische lange volslanke vrouw, 54 jaar zoekt een charismatische zielsverwant om samen tantra verder te ontdekken. Heb enige ervaring en het is fijn als ook jij al de geweldige impact van tantra hebt ervaren.
Samen een intens verlangen delen om te verbinden. Te oefenen, met iemand die net als ik op zoek is naar zijn/haar waarheid op het gebied van liefde, verbinding, die wil verbinden, versmelten, afstemmen, rustig, samen. Word jouw hart warm van het lezen van mijn bericht, dan hoor ik heel graag van je.

Liefdevolle warme groet,
Julia

[ Stuur Email ]

Leuke stel zoekt vrouw uit Noorden van het land1 december, 2018 - 13:14

Vriendschap en meer

Binnen onze relatie is het verlangen gegroeid en de ruimte ontstaan om een vrouw te verwelkomen. Met z'n drieën spelen: in ontmoetingen, delen, massage, intimiteit en erotiek. Plezier hebben samen en genieten van elkaar. Steeds vanuit vrijheid en respect ervaren wat er is en wat er ontstaat.

Wij, stel begin 50, kijken ernaar uit je te ontmoeten!

[ Stuur Email ]

Albert uit Regio Den Haag28 november, 2018 - 22:03

Man van 42 jaar, 195 cm lang, 90 kg, vriendelijke open persoonlijkheid, ontmoet graag een dame (leeftijd niet erg belangrijk) die er van houdt vertroeteld te worden met tedere aandacht.

Voor mij houdt dat in: knuffelen, vasthouden, tedere (tantrische) massage. Dus genieten van geduld, rust, warmte, tederheid en ontspannen. Je mag gerust alleen genieten; je hoeft je niet op mij te richten. Bied het juist graag aan. Ik zoek geen sex, maar ook geen romantische relatie: een massagevriendschap zou je het het beste kunnen noemen?

[ Stuur Email ]

Rob uit Arnhem28 november, 2018 - 12:29

Ongebonden man 50 uit Arnhem al jaren op een hobby matige wijze bezig met tantra massage zoekt slanke vrouw van boven de 40 jaar om samen met een vaste uitwissel partner 4 handen tantra massage (mvv) op een respectvolle en liefdevolle manier mee te practiseren. Het zou fijn zijn als je al enige ervaring hebt met tantra massage en comfotabel bent met bloot zijn. Als het van beide kanten goed aanvoelt kunnen we dit op regelmatig basis afspreken.

Stuur een berichtje voor nadere kennismaking.

[ Stuur Email ]

A uit Omgeving Oss /noord brababt17 november, 2018 - 18:20

Op zoek naar tantra ervaring
Ben een open vrouw van half 40. Op Zoek naar ervaringen op tantra gebied. .
Verdieping sensualiteit verbinding
Zowel met mannen als vrouwen
Tot snel x

[ Stuur Email ]

Stef uit Gelderland16 november, 2018 - 15:27

Hartsverbinding, samen energiën laten stromen, massage, tantra, intimiteit, sensualiteit, ontdekken.... Voel jij je als vrouw verbonden met deze kernwoorden... dan hoor ik je graag....

[ Stuur Email ]

Mark uit Lelystad14 november, 2018 - 20:14

Hoi, ik ben een sportieve man van 50 en heb ruime ervaring in tantra and taoisme. Heb zowel tantrische massages ondergaan als gegeven en ben op zoek naar een leuke vrouw om nog meer de verdieping in te gaan. Leeftijd is niet belangrijk.
Lijkt dit je wat stuur me dan een email. Tot schrijfs

[ Stuur Email ]

Robbert uit Almere7 november, 2018 - 22:04

Ik heb eerste paar tantra sessies mogen ervaren en zelfs ook een Kashmirmassage. Ik zoek iemand die me tantra of Kashmirmassage aldoende gevend leert en daarna van mij wil ontvangen. Ik heb geen ontvangstplek. Ik hoor graag welke dame hiervoor open staat. Niets moet alles mag en wederzijds discretie en respect is vanzelfsprekend

[ Stuur Email ]

Jacob uit Arnhem/Doetinchem6 november, 2018 - 18:31

Getrouwde man van 71 jaar wil heel graag in contact komen met iemand die hem regelmatig een (tantra) massage wil geven.
Ik heb er vaak over gelezen maar nog nooit ervaren,
Ik kan kan niet ontvangen, wil daarom wel bijdragen in de kosten.
Graag wonend in de regio tussen Arnhem, Doetinchem en Apeldoorn.

[ Stuur Email ]

Louis uit Hillegom5 november, 2018 - 16:38

Leuke spontane kerel van 56 uit Hillegom met bijna 35jr ervaring in het geven van tantrische massages, zoekt dito openminded vrouw om zo nu en dan massages uit te wisselen. Ervaring is niet vereist, dat leer ik je vanzelf :)
Heb je interesse, laat het me dan even weten.
Liefdevolle groet, Louis

[ Stuur Email ]

Ted uit Zuid-Kennemerland5 november, 2018 - 10:07

Ik ben een zeer goed verzorgde rustige man van 53 jaar met een gezonde BMI . Ik heb enkele keren een tantra massage mogen ontvangen wat een zeer fijne en aangename ervaring was. Zou deze ervaring vaker willen beleven, en biedt mij aan als oefen/training/uitwisseling model voor tantra massage.

Met warme groet, Ted

[ Stuur Email ]

patrick uit Amsterdam2 november, 2018 - 22:18

Ik ben een lieve zachtaardige man en zoek een vrouw die behoefte heeft aan een lieve vrijer , voor aangenaam tantrisch samen zijn , kan ontvangen.

harte groet,

Jean P

[ Stuur Email ]

Mike uit Utrecht16 oktober, 2018 - 12:35

Hoi!

Omdat ik met vrouwen veel beter kan praten over leven vanuit liefde en vanuit je hart (tussen mannen onderling werkt dit voor mij niet zo goed), zoek ik een dame die met mij hierover wil communiceren.

Wat versta jij onder leven in liefde? Hoe pak jij dat aan? Hoe maak jij contact met je innerlijke liefdesbron? Je hart? Hoe werkt dit in je leven?

Ik leer graag van je. In eerste instantie via mail. Later misschien een ontmoeting als de klik er is.
Bij voorkeur kom je uit de provincie Utrecht.

Groetjes,
Mike

[ Stuur Email ]

  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |