Text version | Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

TANTRA-ADVERTENTIES

Contactadvertenties

Als bezoeker ben je van harte welkom een bericht te plaatsen. Vul je naam, email en woonplaats/provincie en je berichtje in. Let hierbij op je privacy. Klik hierna op 'Verzenden' en je bericht wordt onmiddelijk zichtbaar. Je kunt je advertentie niet zelf beheren. Stuur ons een bericht als je advertentie verwijdert wilt hebben.

De advertentie moet wel met tantra en bewustzijn te maken hebben, anders wordt deze zonder bericht verwijderd!

Commerciële advertenties mogen NIET worden geplaatst. Gebruik dus ook geen commercieel emailadres. Weet dat tantra meer is dan massages uitwisselen dus wees creatief en plaats een mooie respectvolle advertentie.

TantraLife, 'waar harten elkaar vinden en zich verbinden' 
Met een lieve groet, Shatavari 


Plaats een contactNaam *
E-mail *
Woonplaats *
Bericht *
 


Geplaatste contactensamentantra uit Zuid Holland16 augustus, 2018 - 11:07

Ik, Nederlandse man van begin 40, ben op zoek naar een vrouw (of stel) om samen te genieten van tantra/ontspannings massages, eventueel tegen en kleine vergoeding.

Geen zweverige gesprekken maar gewoon met respect, zorgzaamheid, intimiteit en liefde met elkaar genieten en ontspannen.

intresse? doe maar een voorstel! ik sta voor veel open.

[ Stuur Email ]

Shati van TantraLife uit Almere15 augustus, 2018 - 11:24

Lieve mensen,

Vanwege een foute migratie bij onze provider konden we sinds begin augustus geen e-mail-berichten via onze contact-forms ontvangen. Ook was het niet mogelijk om hier een contactadvertentie te plaatsen.
Onze excuses hiervoor. In verband met de vakantie was het ons niet eerder opgevallen.

Alles werkt sinds vandaag 15 augustus weer dus plaats gerust je bericht.

Met een lieve hartgroet, Shati - TantraLife - tantra.nl

[ Stuur Email ]

Chris uit NL29 juli, 2018 - 15:44


Deze slanke naturist : hetero 53, wil n keer tantra massage uitwisselen met een andere beslist slanke jonge man.
Graag reactie met foto.

[ Stuur Email ]

Tedtje uit ...25 juli, 2018 - 09:48

Nieuwsgierig naar meer...Ik wil graag verder ontdekken en ontwikkelen in de wereld van massage. Geen ervaring met tantra massage, wel met ontspanningsmassage. Welke goed verzorgde rustige man met een normaal postuur, vind het leuk om zijn kennis en ervaring door te geven.

Ik zelf ben een zeer goed verzorgde hollandse man van middenveertig, kan niet ontvangen maar afstand is geen probleem.

[ Stuur Email ]

Stef uit Utrecht23 juli, 2018 - 08:57

Open hart, samen energieën laten stromen, sensualiteit, kasmirische massage, aan elkaar overgeven in complete puurheid, respect voor elkaars grenzen, verbinding, intimiteit...
Komen deze woorden positief bij je binnen... dan hoor ik je graag...

[ Stuur Email ]

Stephanie van Benthum uit Nijmegen21 juli, 2018 - 22:29

Tantra is voor mij een reis naar mijn binnen wereld.

Voor mij is tantra het onderzoeken van mij binnen wereld. Kijken naar wie ik ben en het hierin vanuit liefde kijken naar mijzelf en vanuit daar naar de ander. Je hart hiervoor open stellen in al haar sensualiteit en kwetsbaarheid dit durven te laten zien. Met zachtheid en liefde voor jezelf helemaal accepteren wat er gebeurd zonder verzet hiervoor open willen staan. Je lijf helemaal te accepteren hoe die is in alle veiligheid. Rekening houd met grenzen. Benieuwd naar de hele advertentie stuur een mail.

[ Stuur Email ]

Marcel uit Noord Holland19 juli, 2018 - 21:25

Hoi. Ik ben een alleenstaande, lieve, serieuze, slanke man van 54 jaar. Ik zou graag samen met een lieve vrouw mooie , waardevolle, intieme momenten willen ervaren door middel van massage en aanraking. Dit alles in een veilige en vertrouwde omgeving voor ons beide. Klik wel belangrijk. Voorkeur voor slank of tenger postuur. Liefst prov. Noord Holland. Ik hoor graag van je.

[ Stuur Email ]

Jeroen uit Berg en Dal19 juli, 2018 - 10:36

Dag Dames,
Als (tantra-) masseur met een eigen praktijk ben ik op zoek naar vrouwen die willen proefliggen. Het is een tijdje geleden dat ik actief was. Ik verwacht binnenkort wat betalende cliënten en wil graag weer wat ervaring opdoen.
Dus wie wil? Ik ben enorm blij als je wilt komen en zal je belonen met een fijne massage!
Warme groet Jeroen

[ Stuur Email ]

Henk uit Leeuwarden8 juli, 2018 - 20:19

Ik ben een man van 52, slank en sportief en altijd interesse gehad voor massage. Vroeger sportmassage gedaan en later verdiept in tantra en erotiek. Ik zoek een vrouw of een stel of een klein clubje in Friesland om af en toe elkaar te ontmoeten en wederzijds massage en tantra te beleven. Ik ben een nuchtere noorderling met veel geduld, humor en passie. Dat wil ik graag delen.

groeten, Marten

[ Stuur Email ]

Tedere masseur uit Randstad5 juli, 2018 - 12:13

Ik zoek een leuke dame die het fijn vindt om teder vertroeteld te worden. Ik bied geen sex of sexuele handelingen aan. Jij mag gerust een beetje egocentrisch ;) alleen maar genieten zonder je op mij te hoeven richten. Ik bied het juist graag aan. Ik ben verder flexibel, dus je kan mij rustig aangeven wat jij erg fijn vindt en mij desgewenst sturing geven.

Ik ben een leuke en lange man van 41, normaal figuur, vriendelijk karakter. Ja kan mij bereiken via mail (tederenontspannen@gmail.com), of d.m.v. een berichtje via Kik (heer.schap).

[ Stuur Email ]

G&G stel uit omgeving Amsterdam2 juli, 2018 - 14:39

Dag lieve stellen,

Wij zijn op zoek naar een stel van rond de 40 jaar die het leuk vind om van ons een specifieke massage te leren, een g&g massage. Zelf volgden wij g&g massage (geniaaal genitaal) workshops. Na de workshops hebben wij veel van de technieken genoten en ons voorgenomen dit ook aan anderen door te geven....
Nu zijn we zover om dat ook te gaan doen. Er zijn geen financiele bedoelingen. Mocht het je wat lijken, mail ons voor meer informatie.

Namasté, G&G stel

[ Stuur Email ]

donald uit omgeving meppel2 juli, 2018 - 08:26

man rond 50 zoekt een vrouwelijk massage maatje.
Heb een open relatie.
kan hier veel mooie woorden schrijven, maar mail me dan kunnen we kijken of het klikt om uit te wisselen.

[ Stuur Email ]

Teo uit Kennemerland2 juli, 2018 - 08:20

Ik ben een goed verzorgde, frisse leuke single man met massage ervaring. Ik ontmoet graag een goed verzorgde vrouw voor massage uitwisseling avond één keer per maand. De massage die ik geef is erotische ontspanningsmassage, maar sta open om mij verder te ontwikkelen en ervaar en leer graag van jou tantra massage. Afstand voor mij geen probleem, maar kan ook ontvangen. Ben niet opzoek naar een relatie, maar vind het wel fijn om met een vaste massage maatje uit te wisselen. Ik werk in de weekenden, dus afspreken kan alleen op wisselende doordeweekse dagen.

Met warme groet, Teo

[ Stuur Email ]

Vlinder uit Zwijndrecht1 juli, 2018 - 09:02

Tantra gaat over liefde, verbinding, bevrijding en ruimte voor JEZELF....
Ik heb al eerder een oproep geplaatst voor een tantra uitwisselen, helaas is mijn ervaring dat mannen alleen reageren die liefde, verbinding, bevrijding en ruimte BUITEN ZICHZELF zoeken.
Zo jammer dat er zoveel mannen zijn die tantra gebruiken om sexuele behoeften te willen bevredigen, terwijl het juist gaat om zelfverwezenlijking, spirituele groei.......

Dit wilde ik even kwijt!

[ Stuur Email ]

S. Teke uit Zuid-Holland25 juni, 2018 - 07:45

Hallo,

Ik ben een vrouw van 46 jaar, die vanuit een praktijk aan huis sinds 3 jaar werkt op het gebied van healing en verschillende massage soorten. Mijn visie is de Tibetaans Boeddhistische Tantra massage. Ik zou graag in contact willen komen met gelijkgestemden die mij nieuwe technieken kan leren/ervaren.

Grt

[ Stuur Email ]

Salam uit Amsterdam20 juni, 2018 - 11:35

Ik zoek een ongecompliceerd tantramaatje (vrouw ) leeftijd 40 plus. Ben zelf begin zestig en woon in Amsterdam
Doel uitwisselen van massage en het hebben van goede en leerzame gesprekken.
Sta je open voor een nieuw contact dan hoor ik graag van je.
Het zou leuk zijn als je zelf ook kunt ontvangen.

[ Stuur Email ]

John uit Amsterdam20 juni, 2018 - 01:07

Hi all,
Im a young male (24), looking to find a partner to help me on my tantra journey. I have no problem with age, as I feel deep connection to older souls and energy.
Looking for someone in Amsterdam to create this loving connection with,
Please respond with some information about yourself.

With love,
John
(sorry for english but my dutch writing is not the best currently)

[ Stuur Email ]

Samenbeleven uit Den Bosch17 juni, 2018 - 13:41

Tantra is voor ons liefde, verbinding en diepgang, spiritualiteit en bewustzijn, humor en plezier, intimiteit, erotiek en seksualiteit. Dat zijn ook de kernwoorden van onze relatie. Wij zijn een stel van 50 (v) en 59 (m) die nieuwsgierig zijn om dit te delen met gelijkgestemden, met respect voor ieders wensen en grenzen. De klik is essentieel. Geslacht en leeftijd minder. Kan zowel met een vrouw, man als stel zijn. Vertel in je reactie wat meer over jezelf of over jullie, evt. met een foto. Je krijgt altijd een reactie terug.

[ Stuur Email ]

  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |