Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

Welkom in ons Tantra SHOP(je)

Boek 'Tantra, een weg naar intimiteit en extase'

Basis tantraboek van Margo Anand

Bij ons te verkrijgen voor 29,95

Het boek Tantra, 'een weg naar intimiteit en extase' wordt vaak als basis voor tantra-opleidingen gebruikt, we bevelen het dan ook aan om als eerste tantraboek aan te schaffen. Je kunt met dit boek met duidelijke oefeningen aardig uit de voeten. Als je tantra echt wilt leren dan raden we echter het volgen van een workshop of cursus aan om de sfeer en setting waarin tantra plaats vindt, te ervaren. Een tantra docent leert je de context van de oefeningen en technieken en de 'finishing touch'.

Het meest bekende en meest populaire Tantraboek voor beginners met duidelijke oefeningen van de hand van de bekende tantrica en schrijfster Margot Anand. Hier tonen we nog de 'oude' gele omslag maar sinds 2016 heeft de Nederlandse uitgever bedacht om het boek in een rode omslag met andere afbeelding uit te geven. Aangezien dit gele boek met als afbeelding 'de kus van Gustaf Klimt' een klassieker is die de intense en tedere liefde zo mooi weergeeft en die je in tantra terug vindt, vinden we de vernieuwing een beetje jammer. Gelukkig is de inhoud nog steeds waardevol om op een andere en meer respectvolle manier om te gaan met liefde, intimiteit én seksualiteit en meer kennis te nemen van waaruit tantra de connectie tussen twee partners ziet.

(A-4 Paperback, 377 pag.)
Prijs 29,95 incl. BTW

Yoni-ei van Rozenkwarts, Jade of Bergkristal

Tantra Yoni-ei

Wanneer je een yoni ei bij ons besteld dan ontvang je jouw yoni-ei in een mooi vierkant matzwart kartonnen doosje en je ei ligt op een zacht bedje. Leuk om cadeau te geven aan jezelf of aan een dierbare vriendin! Ook ontvang je een uitgebreide werkbeschrijving en energetisch betekenis en kwaliteiten van jade, bergkristal en rozenkwarts.

Het yoni-ei werd door vrouwen in de oudheid in Japan en China gebruikt om de bekkenbodem-en de vagina (yoni)-spieren te versterken. In het taoïsme werd hier ook gebruik van gemaakt.
Je heelt je yoni en orgasmes worden door de ei-oefeningen intenser omdat je als het ware met een fitnessprogramma voor je vrouwelijke intieme spieren bezig bent. Het heeft dus ook een positieve invloed op plas-ophoud-probleempjes bij vrouwen.

Kleine maat, ongeveer 3 tot 4,5 cm hoog met een gat om een touwtje door heen te doen. Zo kun je het yoni-ei eenvoudig verwijderen of verzwaren om te oefenen.

-----------
Keuze uit:
- Jade | groen.
- Rozenkwarts | roze.
(Rozenkwarts wordt dieper roze indien soms bestraald. Bij ons worden ze niet bestraald)
- Bergkristal | wit doorzichtig.


€ 25,-- incl. BTW + 7,-- porto pakketkosten. Het doosje is gratis. Het wordt als pakketje verzonden omdat het niet door de brievenbus kan. Je kunt het ook meenemen tijdens een workshop of sessie.

DVD 'Erotic Massage' alleen hier te verkrijgen!

UITVERKOCHT

DVD EROTIC (Tantra)-MASSAGE is an instructional massage DVD
similar like the book 'Erotic Massage', see below.
[lees de info bij het boek >>
Boek 'Erotische Massage' van K. Ray Stubbs ]

A 60-minute instructional DVD
- with 3 audio tracks
- verbal instruction in English
- possibility 'music only'

English spoken
€ 17,95
incl. BTW

Boek 'Erotische Massage' van K. Ray Stubbs

Dit boek van Stubbs ook als DVD te verkrijgen

BOEK EROTISCHE MASSAGE
In de ontspannen en vertrouwelijke sfeer die beide partners opbouwen, worden liefde en intimiteit tussen partner vergroot, verdiept en versterkt. In dit instructie boek leert de lezer stap voor stap de opbouw en technieken om een intense totale massage eigen te maken. Met meer dan 100 sfeervolle, erotische tekeningen reikt dit boek diverse massage- en aanraakvormen aan die in het spel der liefde in relaties kunnen voeden.

(112 blz., 20,6 x 27,5 cm, paperback)
Prijs 17,95,-- incl. BTW

Boek 'Erotische Passie' door K. Ray Stubbs

EROTISCHE PASSIE
Dit uitnodigende en prikkelende boek is een sterke opvolger van de bestseller Erotische massage. Het geeft in heldere teksten en tekeningen uitleg over diverse vormen van erotische massage, oraal en zintuigelijk genieten en vele andere uitingen van erotische hartstocht. Veel van deze passionele technieken zijn gebaseerd op oude tantrische inzichten en tradities, en vormen een stimulans voor het immer fascinerende spel van de liefde. De diverse illustraties in kleur, van de hand van Louise-Andrée Saulnier, bieden een waardevolle aanvulling op dit aantrekkelijke boek van bestsellerauteur Kenneth Ray Stubbs.

(80 blz., 20,6 x 27,5 cm, paperback)
Prijs 17,95,-- incl. BTW

CD 'Kundalini Meditatie' door Osho

19,--

Een diepe ontspanning en tegelijkertijd bewust actief voelen is wat de meeste mensen na afloop van deze meditatie ervaren.

Deze actieve meditatievorm ontwikkeld door Osho kent vier fases van 15 minuten. In het begin volgt staand schudden en dansen op stil liggen en stilte waarbij je gewaar bent van jezelf.
Deze meditatie werd oorspronkelijk rond 16:00 in de middag gedaan voor het loslaten van stress van de dag en opent de deur naar een doorstroming van energie in het hele lichaam.
We kunnen vrijwel alle actieve meditatie CD's van Osho leveren, zoals de Nadabrahma meditatie, Chakra Sound meditatie, Hart chakra meditatie, Dynamic meditatie.
Vraag aan Shatavari >>
contact

(CD met duidelijke uitleg en foto's)
Prijs 19,-- incl. BTW

Bestelwijze online shoppen op Tantra.nl

Hoe bestel je?

STAP 1.)
Maak en keuze en stuur ons hieronder bij de groene button 'BESTEL', je naam, adresgegevens (voor factuur en verzending van je product) en noteer duidelijk het gewenste product en het aantal.

STAP 2.)
Wij sturen je dan per email een handgemaakte factuur met ons rekeningnummer. (Shatavari maakt je persoonlijke factuur handmatig, graag je geduld).

STAP 3.) Na ontvangst van je betaling ontvang je de bestelling binnen 2 - 5 werkdagen thuisgestuurd.

(Indien je bestelling spoed heeft, bel ons dan op 06-23193819 en mail ons een kopie van je bankoverschrijving, we sturen je bestelling dan per omgaande toe).

Bedankt en geniet van je aankoop!

Met een hartegroet, namasté,
Shatavari - eigenaar (v) van TantraLife - Tantra.nl


Zonder verzendkosten (lees)

Bij bestellingen boven de 40,-- euro zijn er géén portokosten in Nederland. We verzenden met Postnl binnen Nederland en België. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Afhalen:
Je kunt de producten eventueel ook in Lemmer (Fr.) afhalen. Je betaalt dan contant en gepast. Stuur ons dan ook even een mailtje met je bestelling. We maken daarna per email of telefoon een afspraak wanneer je je bestelling kunt komen ophalen.

Bestel button

BESTELLINGEN Tantra Shop

Meer producten zien? Vraag lijst op

Heel leuk dat je even een kijkje neemt in onze shop!

In de toekomst zullen we onze shop met meer producten uitbreiden dus houd deze in het oog.

Stuur ons een mailtje indien je ons tótale productoverzicht met prijzen per email wilt ontvangen want (nog) niet alles tonen we hieronder in de shop >>.
Ons assortiment bevat kwaliteits Tantra-producten waaronder muziek- en meditatie CD’s, DVD’s en boeken over tantra, seksuele energie, seksualiteit, massage en werken met chakra’s. De door Shatavari gemaakte tantra-massage-olie ‘Mystic Orange’, vinden veel mensen heerlijk ! Tijdens onze massage-cursussen gebruiken we éindeloos lang glijdende ‘Glide’ voor de man en ‘Lube’ voor de vrouw (van de béste kwaliteit). Deze vind je uiteraard ook in onze shop terug.

Ophalen of meenemen tijdens workshop of sessie

- Ophaal-korting. Betaal contant als je bestelling op afspraak in Amsterdam of Lemmer komt ophalen, uiteraard zijn er dan geen verzendkosten. >> Bestellen Tantra Shop

- Meenemen voor cursisten van onze workshop/cursus of individuele sessies.
Je hebt geen verzendkosten als je na de workshop iets meeneemt en je kunt thuis meteen van je aankoop genieten. Geef het graag van te voren aan als je interesse hebt, dan nemen we het product vrijblijvend naar de workshop/cursus mee.


Warning: fopen(../../assets/plugindata/w2dcnt46dc57713c94423c28d38bd8d3669dda.dat): failed to open stream: Permission denied in D:\www\tantra.nl\www\diversen\tantra-shop-1\index.php on line 557

  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |