Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

Het Tantra Dream Team

Shati is inspirator en eigenaar (v) van Tantra.nl

Shatavari betekent...

Namasté, lieve groet, Shatavari

'The devine in me honours the devine in you.'

Mijn tantra naam Shatavari (spreek uit Sja-ta-va-ri) roepnaam Shati is niet de naam die ik van mijn ouders heb gekregen. Op zoek naar een mooie tantranaam waarmee ik iets had, viel deze naam mij plotseling toe. Nadat ik dacht deze naam past bij mij, las ik daarná pas de betekenis en zo voelde ik dat deze naam mij écht is gegeven. Het had namelijk net zo goed iets totáál anders kunnen betekenen. Shatavari is de naam van een mooie Oosterse godin. De naam geeft haar kracht weer en betekent ‘Zij die de kracht heeft voor honderd echtgenoten'. Behoorlijk tantrisch toch? Maar ja, ‘honderd’? ;-)

Leven in liefde en verbinding

Shati: "Ik vind het heerlijk om mensen te ontmoeten in een sfeer van openheid en acceptatie. Iedere keer is het weer boeiend en ontroerend om het proces te zien van innerlijk openen en sluiten; je verbonden voelen en soms weer even niet. Bovenal is het prachtig om mensen in hun eigenheid en schoonheid te ontmoeten. Gewoon en speciaal zoals goden en godinnen zijn.”

Een open respectvol hart

Mjn kracht is dat ik veel liefde, zachtheid en luchtigheid in de sessies breng en de oefeningen, óók voor mensen die niet zo spiritueel zijn aangelegd, praktisch en begrijpbaar neerzet. Ik leef vanuit een open en respectvol hart, combineer kennis en intuïtie en ben van mening dat je tantra alleen kunt ervaren als je jezelf bent en hierdoor volledig open staat om elkaar te ontmoeten. Mijn kennis als 'ervaringsdeskundige' op het gebied van vrouwelijke seksualiteit en problematiek geeft dikwijls een meerwaarde aan mijn sessies.


"Laat de liefde in jouw hart
je meenemen op de golven van
het leven."


Shatavari

Alles is in jezelf aanwezig om te ontwaken

Vanuit liefde voor mensen en respect voor het leven beleef ik tantra. Mijn ervaringen hierin geef ik graag door. Ik hanteer als basisprincipe dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen leven en intimiteits- en seksualiteitsbeleving. Vaak zoeken mensen liefde, het leven, geluk en genot buiten zichzelf, maar alles is in jezelf aanwezig. Je moet het alleen weten te vinden! Ik kan op jouw pad, naast je wandelen en je attenderen op de schoonheid in jezelf en 'wat je om je heen ziet'.

Gevolgde (tantra)-opleidingen

Dank je voor je reactie

Sinds 2001 geef ik, Shatavari trainingen in Tantra en (Seksueel) Bewustzijn
De opleidingen en cursussen die ik (daarna) heb gevolgd vullen elkaar heel mooi aan en hebben direct of indirect allemaal te maken met het vermogen om hartsverbinding met jezelf en de ander te maken. Dat is ook waarom ik dit werk doe en waarom ik zo dankbaar ben mensen te kunnen verbinden zodat ze meer vervulling en betekenis in hun leven ervaren.

2-Jarige T.E.L.: Training voor Extase en Liefde van Margo Anand – SkyDancing Instituut (1998) (tevens 3 jaar deel uitgemaakt van het team aldaar); Tantra introductieworkshops bij het Kursusplanburo & Tantra Instituut in Mook (tevens deel uit gemaakt van het team aldaar); Vrouwenworkshops; De Extase van Liefde; Liefde de Sleutel tot Zijn; Sound & Sexual Healing van Jack & Arden Wilken; Kashmir Tantra van Daniël Odier; Aqua-tantra, Tantric Pulsation, Spiritueel Lichaamswerk; Intuïtieve Massage, M.O.R.E.-massagecursus; `Rebalancing-massagevorm; 'Esalen'massagevorm Swiss; Uitgebreide cursussen Aromatherapie voor heling en lichaamsverzorging; Cico: Energie & Intuïtie I en II; Human Awareness Institute 'Love, Intimacy, Sexuality workshop I en II; ervaringsdeskundige op het gebied van vrouwelijke seksualiteit/problematiek; Hulpverlening bij Vaginisme en Dyspareunie; Stemvork-healing-cursussen, Samasati Colortherapie bij Nishant Mathews, Diverse Tao-trainingen, (massage)-cursussen bij Mantak Chia in de Tao Garden in Thailand en in Nederland, Chakra-, Yoga- en Healing-cursussen, Chakra-massage-opleiding, Chakra-Yoga-docent-opleiding, Chakra-Therapy, Medische Basis Kennis Stichting Hoger Onderwijs SHO, CPION aanvullende module, Somatic Experiencing Practitioner SEP (erkend trauma-therapeut volgens o.a. Peter Levine) en Ontwikkelingstrauma in de jeugd (erkend trauma-therapeut). (groei geeft me verdieping en vervulling en daarom volg ik ieder jaar wel weer een specialisatie of aanvullende richting van het voorgaande).

Oh ja, én niet te vergeten, door ervaringen van het leven uitgegroeid tot levenskunstenaar' ;-)

Naast bovenstaande cursussen en trainingen volgde ik in het verleden nog diverse maatschappelijk verantwoorde opleidingen (HBO) die mij persoonlijk en zakelijk hebben gevormd; waar ik dankbaar voor ben maar hier niet toe doen.

Docenten die van grote invloed zijn voor Shati

 • Anashua Koopmans (Sky Dancing Instituut Margot Anand)
 • Sudip (tantrisch meester uit Nepal)
 • Mantak Chia
 • Daniel Odier
 • Anodea Judith
 • Curry Prescott
 • Jack en Arden Wilken
 • Nishant Matthews
 • Glenn Hartelius
 • Anodea Judith
 • Kenneth Ray Stubbs
 • Peter Levine

Het TantraDreamTeam brengt de Hemel op Aarde

   
SHATAVARI (v) is inspirator en drijvende kracht achter TantraLife
Shatavari (Shati): "Ik vind het heerlijk om mensen te ontmoeten in een sfeer van openheid en acceptatie. Iedere keer is het weer boeiend en ontroerend om het proces te zien van innerlijk openen en sluiten; je verbonden voelen en soms weer even niet. Bovenal is het prachtig om mensen in hun eigenheid en schoonheid te ontmoeten. Gewoon en speciaal zoals mensen, 'goden en godinnen' zijn.” >> lees hierboven wat Shati beweegt, over haar achtergrond en haar kwaliteiten.
   
Samaya – zeer dierbare vriendin van Shatavari.
Samaya geeft de 1 op 1 tantramassages: “Mijn zachte vrouwelijke energie en sensualiteit komen tot uitdrukking in deze massage die ik geef vanuit mijn hart. Laat je leiden door mijn streelzachte handen die je naar een andere wereld brengen. Voel de energie door je hele lichaam sidderen. Golvend tussen je hart en seksgebied, hemel en aarde. Stil en verbonden...”

Samaya heeft als kwaliteit dat ze werkelijk haar hart onvoorwaardelijk openstelt om je een tantra-massage met échte meerwaarde te geven (en dit is een understatement !) Als je buiten je kaders wilt gaan en je laat leiden door Samaya dán zul je kennis maken met een nieuwe taal van voelen en beleven...
Samaya geeft alléén tantra-massages en kashmiri-massages zowel aan vrouwen als aan mannen.
Deze tantrika heeft een hele lieve en zachte aanraking en is respectvol met dat wat er is. Ze heeft jarenlange ervaring in het geven van tantra-massages en onze energieën en kwaliteiten (van Shatavari en Samaya) lijken erg op elkaar. Daarom maakt ze deel uit van mijn TantraTeam en kan ik (Shatavari) écht instaan voor een uitstekende, verzorgde én authentieke tantra-massage waar je niet alleen zeer van zult genieten maar ook van zult leren.
Warning: fopen(../../assets/plugindata/w2dcntc9effcfb201f45b17cea10c50e10e9d7.dat): failed to open stream: Permission denied in D:\www\tantra.nl\www\diversen\over-tantralife\index.php on line 545
  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |