Blogs

tantra-love

Tantra en mijn LoveStyle

Tegenwoordig is tantra heel iets anders dan eeuwen (5000 v.C) geleden. De oude Oosterse weg van tantra vergde intensieve aandacht, discipline en hogere yoga-beoefening.

In het Westen krijgen liefde, intimiteit, genieten en seksualiteit met name de nadruk in de tantra van vandaag. Er zijn verschillende stromingen in tantra.

Lees verder »
Wat is Tantra

De stevige pilaren van tantra

In het schitterende licht van jullie liefde staat jullie relatie als een huis, rotsvast en hecht, beschermd door eeuwig beproefde en stevige pilaren van tantra. Ze zijn in deze nieuwe tijd de fundering voor de bloei van jullie intense liefde en tegelijkertijd een rode draad die je op jullie liefdespad houdt, begeleidt en een roadmap is om meer van elkaar te genieten.

Lees verder »
Het-hogere-plan van liefde

Het hogere plan van liefde

Misschien ken je dat gevoel wel dat je tijdens hele speciale en intieme momenten je super verbonden voelt met iets groters dan jijzelf.

Noem het God, kosmos of universum of desnoods toeval maar het gevoel dat je hebt is levensecht, herkenbaar en tegelijkertijd anders en out of your box. Een ronduit magische ervaring waarin je je heel dichtbij iets groters voelt en er onderdeel van uitmaakt.

Lees verder »
Tantra-is-de-gezondste-verslaving

Tantra is dé gezondste verslaving

De laatste jaren ‘ontdekt’ de wetenschap allerlei dingen die tantrika’s van 5000 jaar geleden al lang wisten. De combinatie van seks en liefde zorgt ervoor dat stofjes vrijkomen die magische effecten hebben.

Lees verder »
De betekenis van tantra voor een liefde

De betekenis van tantra voor een liefde

Een lange tijd geleden kwam een vrouw en man enige tijd bij mij voor paar coaching omdat ze issues in hun relatie hadden. Ik coachte ze door het leren van tantra soms direct op wat niet lekker liep en ook indirect om zo de druk van de ketel te halen. Ze heelden,

Lees verder »
Liefde-is-het-woord-je-suis-l-amour

Liefde is hét Woord JE SUIS L ‘AMOUR

Liefde is het woord en ook hét antwoord op veel vragen. Liefde, compassie, vrijheid zijn universele menselijke expressies van ons hart. Hoe mooi zou de wereld nog méér zijn als we dit allemáál met elkaar konden delen? In deze heftige en rumoerige tijd met onmenselijke wreedheden vind ik het een uitdaging om mijn focus soms niet te verliezen… Was liefde niet de reden waarom we hier op aarde zijn?

Lees verder »