Text version | Home page | Wat is tantra? | Tantra Shop | TANTRA-ADVERTENTIES | Information in English | LoveLetter-nieuwsbrief | Contact- E-mail

TANTRA-ADVERTENTIES

Contactadvertenties

Als bezoeker ben je van harte welkom een bericht te plaatsen. Vul je naam, email en woonplaats/provincie en je berichtje in. Let hierbij op je privacy. Klik hierna op 'Verzenden' en je bericht wordt onmiddelijk zichtbaar. Je kunt je advertentie niet zelf beheren. Stuur ons een bericht als je advertentie verwijdert wilt hebben.

De advertentie moet wel met tantra en bewustzijn te maken hebben, anders wordt deze zonder bericht verwijderd!

Commerciële advertenties mogen NIET worden geplaatst. Gebruik dus ook geen commercieel emailadres. Weet dat tantra meer is dan massages uitwisselen dus wees creatief en plaats een mooie respectvolle advertentie.

TantraLife, 'waar harten elkaar vinden en zich verbinden' 
Met een lieve groet, Shatavari 


Plaats een contactNaam *
E-mail *
Woonplaats *
Bericht *
 


Geplaatste contactenAlbert uit Regio Den Haag23 november, 2017 - 22:33

Man van 40 jaar, 195 cm lang, 90 kg, vriendelijke open persoonlijkheid, ontmoet graag een dame (leeftijd niet erg belangrijk) die er van houdt vertroeteld te worden met tedere aandacht.

Voor mij houdt dat in: knuffelen, vasthouden, tedere (tantrische) massage. Dus genieten van geduld, rust, warmte, tederheid en ontspannen. Je mag gerust alleen genieten; je hoeft je niet op mij te richten. Bied het juist graag aan. Ik zoek geen sex, maar ook geen romantische relatie: een massagevriendschap zou je het het beste kunnen noemen.

[ Stuur Email ]

Willie uit gelderland23 november, 2017 - 22:04

Hallo lieve dames,

Ik ben een jonge slanke man en 35 jaar. Via deze weg zoek ik dame in de buurt van Arnhem waar ik samen tantra mee kan oefenen. En misschien samen naar tantra avonden als gelegenheids stel? Stuur mij een bericht en misschien zien wij elkaar snel

M.v.g. Willie

[ Stuur Email ]

Peter Aalbers uit Meppel23 november, 2017 - 13:40

Lieve mensen,
Wij een stel van 66 en 60 jaar zoeken een ander stel(mag bi zijn) ongeveer zelfde leeftijd om ons de tantra massage te willen leren ontdekken.
De liefdevolle verbinding kunnen vinden tussen de ander,de geest en het lichaam.
Wij de weg van tantra verder kunnen bewandelen, door dit met elkaar te kunnen bereiken.

M.v.g. Peter

[ Stuur Email ]

Peter uit Amstelveen18 november, 2017 - 18:07

Ben een slanke slanke sportieve man, van 56 jaar en zoek een jonger mannelijk of vrouwelijk slank maatje voor een regelmatige tantra massage. Geen seks, wel naakt en elkaar overal mogen aanraken

[ Stuur Email ]

Newpaths uit Amsterdam18 november, 2017 - 10:41

Kom je maar niet toe aan het beantwoorden van je diepere verlangens? Zoek je een uitweg, een oplossing, antwoorden op je vragen? Een Tantrasessie kan je daarbij helpen, wekt je intuïtie, geeft innerlijke antwoorden, je eigen verhaal.

[ Stuur Email ]

Berdien & Jack uit Brabant & Noord Holland15 november, 2017 - 13:41

Lieve mensen,
Aanraken en aangeraakt worden, het uitspreken van wensen en verlangens, In liefdevolle verbinding met de ander zijn. Onze wens is om ons tantrisch pad te verbreden door te ervaren. Beiden al enige tantra ervaring, en onze vraag is of er stellen zijn die openstaan voor het uitwisselen van 6 handen massages. Waarin zowel het geven als ontvangen aan de orde komen, in een ontspannen sfeer uit je comfortzone mogen gaan.
Spreekt dit bericht jullie aan...... voel vrij om te reageren. Ervaren heeft weinig woorden nodig....

[ Stuur Email ]

Man van 71 jaar uit Didam15 november, 2017 - 12:25

Voor mij is dit een hele hoge drempel die ik nu over ga steken.
71 jaar, getrouwd en helemaal geen ervaring met Tantra.
Ik heb een beetje ervaring met massage, maar ik zou graag willen ervaren wat Tantra met mijn lichaam doet.
Ik ben getrouwd, mijn partner moet helemaal niets meer hebben van aanrakingen en mijn lichaam vraagt daar nog wel naar.
Voor mij is liefdevol en respectvol belangrijker dan professionaliteit.
Graag niet al te ver van Didam af (max, een half uur rijden).
Een vrouw ouder dan 50 heeft mijn voorkeur, maar een 65+ man mag ook

[ Stuur Email ]

Marush uit Amsterdam14 november, 2017 - 00:27

Of dit de goede plek is voor mijn bericht weet ik niet. Ik wil graag mijn (tantrische) massage vaardigheden wat verdiepen en zoek daarom géén uitwisseling maar mensen (v/m) die tegen een gereduceerd tarief een ontspannende en licht sensuele massage willen ontvangen. Ik ben een liefdevolle en invoelende vrouw van 45 die intuïtief werkt. Woonachtig in Amsterdam. Geen rariteiten, graag met foto.

[ Stuur Email ]

Teo uit Kennemerland12 november, 2017 - 08:04

Ik zoek massage uitwisseling om de technieken van tantra massage te leren. Zelf heb ik ruime ervaring met het geven van ontspanningsmassage. Ik ben open-minded ingesteld, goed verzorgde Nederlandse single man, tweeënvijftig jaar en met een normaal postuur. Doel van contact om ongeveer twee keer per maand van elkaar te leren en genieten van elkaars kunnen.
Vind jij het leuk om jouw kennis en kunnen door te geven, dan hoor ik graag van je.
Afstand voor mij geen probleem.

[ Stuur Email ]

Loes uit Omgeving Amsterdam11 november, 2017 - 16:26

Welke man heeft zin om in de zomer van 2018 voor 1 of 2 weken mee te varen op een uniek historisch schip uit 1884?
De reis voert ons langs de meest schilderachtige kanalen in Frankrijk.
De schipper en zijn partner zijn vrienden van me en met jou erbij zijn we met z'n vieren.
Je wilt graag actief deelnemen aan het leven aan boord, bent naturistisch ingesteld en hebt belangstelling voor tantra.
Zie ook www.luchonsia.com
Ik ben vrouw, 60+, en hoor graag van je.

[ Stuur Email ]

Iwan uit Amsterdam10 november, 2017 - 17:58

Ik zoek een tantra vriendin.
Iemand die het leuk vind om te masseren en te oefenen om met elkaar in verbinding te zijn. Zo af en toe naar wederzijds behoefte elkaar ontmoeten lijkt mij een mooi vooruitzicht. Oudere vrouwen zijn ook zéér welkom. Het gaat mij om de intentie en het weer durven voelen, loslaten en durven vertrouwen. Samen te genieten van al wat deze leer allemaal in zich draagt en dat samen te delen. Ik ben zelf 62 jaar warm voelend en helder denkend. Liefst iemand die ook kan ontvangen in de omgeving van Amsterdam.

[ Stuur Email ]

Frans uit Nijmegen10 november, 2017 - 16:50

Ik zoek een maatje en om samen tantra bv kasmirisch massages te beleven. Een soulmate die met het delen van massages gewoon het leven nog leuker en intenser wil maken dan het al is! Puur en integer.
Massage ontspant en maakt me blij en geeft verdieping. Ik vind het leuk om massage te geven, maar ook om te ontvangen. Heb al redelijk wat tantra massage mogen ontvangen. Heb ook deelgenomen aan een paar workshops om zelf tantra massage te geven. Ik ben een spontane sportieve en charming "jongen" (54) 1.78 en 68 kg

[ Stuur Email ]

Marscha uit Utrecht6 november, 2017 - 14:28

Jonge vrouw, leeftijd tussen 30 en 40, stevig tot dik postuur staat open voor tantra-uitwisseling in de breedste zin van het woord.
Geven en ontvangen in volle overgave met respect voor elkaar dat zijn mijn kernwoorden. Wie weet tot snel. Liefs Marscha

[ Stuur Email ]

Harry van der Galien uit Wirdum5 november, 2017 - 19:39

Mijn passie is masseren en daar zijn altijd 2 voor nodig. Haha
Vis deze weg ga ik op zoek naar een lieve vrouw die ook deze passie deelt. Ik ben 55 jaar en vind hygiene en respect van belang. Als je elkaar wat beter kent en vertrouwd dan is elkaar masseren het mooiste wat er is.
Ik zou kunnen ontvangen (aparte ruimte aan huis) maar kan ook verplaatsen.

Vriendelijk groet Harry

[ Stuur Email ]

wiek uit Rotterdam5 november, 2017 - 15:16

Hallo mooie mensen,

Recentelijk ben ik op een aantal tantrische workshops geweest en dat heeft bij mij aardig wat losgemaakt en wil mij hier zekers meer in gaan verdiepen nou ben ik dus op zoek naar JOU een dame waarmee ik dit pad verder mee kan bewandelen, ben jij die dame uiterlijk is niet van belang net als afkomst en ongeveer de leeftijd zeg tussen de 30 en 50 jaar jong trek dan de stoute schoenen aan en reageer.
Ik hoop snel wat te mogen horen DAMES.

Warme groet
Wiek

[ Stuur Email ]

Beginneling uit Drente4 november, 2017 - 15:46

Ik zoek iemand om massage mee uit te wisselen. Leeftijd 50+.
Ik vrouw, 60, hou van gezelligheid,humor, goede gesprekken, knuffelen.Eerlijkheid en hygiëne zijn een pre.

[ Stuur Email ]

Tania uit Breda4 november, 2017 - 08:03

Hallo lieve mensen.

Ik ben op zoekt naar een tantra vriend(partner,collega) met wie kan ik verder meer leren ,ontdekken,iets niuewe zoeken en ontwikkelen.Vooral heb ik interesse aan verschillende cursus ,workshop,trainingen,festifals bezoeken .
Bent u een verzorgende,hygienische man in een goede lichamelijke conditie en ben u tussen 35 en 55 jaar en ben u een suscesvolle man ,dan kan u zeker reageren!!!
Ik ben een zelfstandige massuege,heb eigen ruimte voor oefenen,singel.Ik ben een aantrekelijke vrouw met mooie verzorgende lichaam.
Hoop een zielfsverwant vinden

[ Stuur Email ]

Jeroen uit Groesbeek2 november, 2017 - 15:24

Ik ben op zoek naar iemand om massages mee uit te wisselen. Ervaring niet belangrijk, klik wél. Zelf heb ik (10+) ervaring met tantra en geef massages. Veel ervaring met zoektocht op het gebied van intimiteit & seksualiteit. Ook bezig met boeddhisme (15 jaar) en veel levenservaring. Ik voel dat ik nu weer een niveau dieper wil gaan en diepere lagen aan wil boren. Daar waar mijn pure levenskracht ontspringt. Ga je samen op reis? Ik ben lang, slank & gespierd (52). Ik heb ook een website voor meer over mij en foto’s. https://tantratempel.wordpress.com/
Warme groet!
Jeroen

[ Stuur Email ]

Miriam uit Utrecht1 november, 2017 - 21:11

Hoi, ik ben geinspireerd geraakt door een korte tantraworkshop ben ik op zoek naar massage partners. Ik ben een sportieve en jeugdige vrouw van 49, en jij bent een man tussen 40 en 65, op zoek naar aanraking en uitwisseling. Ervaring is gewenst maar geen pre, tot mails!

[ Stuur Email ]

Sabine uit Breda31 oktober, 2017 - 16:47

Lieve allemaal,

Een paar jaar geleden heb ik een tantracursus gevolgd. Door andere prioriteiten heb ik daar weinig mee gedaan en helaas ben ik inmiddels "chronisch" ziek. Ik geloof niet in chronisch en (ik noem het een gezondheidsuitdaging), ik geloof eerder dat mijn energie niet doorstroomt. Door tantra voel ik alles stromen. Graag zou ik, samen met een lieve dame of heer uit mijn omgeving, de tantra weer op willen pakken en zo de verbinding met mezelf en mijn omgeving weer willen herstellen. Ik ben een sociale, vriendelijke, hygiënische dame.

Lieve groet, Sabine

[ Stuur Email ]

Ronald uit omg Den Haag en Leiden30 oktober, 2017 - 10:42

Welke leuke, spontane en lieve vrouw wil met mij samen diverse Tantra workshops bezoeken.

Natuurlijk zorg ik voor de kosten.
Als je het leuk vind stuur mij dan een berichtje :-)
Hopelijk hoor ik iets van je.

Liefs
Ronald45

[ Stuur Email ]

Fem uit Breda30 oktober, 2017 - 10:16

(er ligt een verzoek om mijn vorige ad te verwijderen)

Deze sensitieve, liefdevolle vrouw zoekt een man voor regelmatige (tantrische)massage uitwisseling (geslachtsdelen blijven buiten spel) en (energetische) verbindingsooef (met kleding aan) die diepere lagen van intimiteit aanraken; geven, ontvangen, delen, helen, samensmelten, leren van elkaar. Dit alles gedragen door een veld van veilig & vertrouwd.

Jij bent tussen de 30-45 jaar en hebt (enige) ervaring in het bovengenoemde en woon in een straal van max een uur rondom Breda.

Liefs

[ Stuur Email ]

Efendi uit noord holland28 oktober, 2017 - 14:53

Namaste ,

Zou graag in contact willen komen met een vrouw die net als ik zeer fijn vind om te masseren of gemasseerd te worden , heerlijke warme intense ontmoetingen samen te beleven .
Ben 43jr 175 70kg zwart haar bruine ogen normaal postuur , licht getint van Turkse afkomst .
Mocht je zin hebben om kennis te maken kom ik graag met je in contact .

Alle moois
Efendi

[ Stuur Email ]

Tim uit Nederland27 oktober, 2017 - 14:20


1,85, boogschutter, verzorgd, humor, intelligent, sportief, spontaan, sociaal, discreet en eerlijk...

💡Beoefen al enkele jaren Tantra en wissel af en toe massages uit met gelijkgestemden in privé sfeer.

Ben op zoek naar een Tantra massage maatje (vrouw of stel) die dit aanspreekt en samen met me wilt kijken of er op dat vlak een klik.

#sensueel, passie, puur, intens, warme olie, tantra, massage, verbinding

Het maakt mij niet perse uit of je veel of weinig ervaring hebt. Ontvangen en verplaatsen is geen probleem.

Voel je je aangesproken? Stuur mij dan een berich

[ Stuur Email ]

Lieve Masseur uit Omg Weert 25 oktober, 2017 - 10:56

Lange, lieve, nette en rustige man zoekt vrouw of stel die ook van warme, sensuele en liefdevolle aanrakingen en (tantra) massages houdt en het leuk zou vinden om zo af toe door mij gemasseerd te worden of elkaar masseren zonder verdere verplichtingen. Ik bedoel hiermee geen intiem contact. Ik ben 55, 1.95 lang en HBO niveau en rustig en vrouwvriendelijk. Ik woon in midden Limburg niet ver van Weert maar werk in Eindhoven. Kennismaking is natuurlijk vrijblijvend. Tot zo misschien?

[ Stuur Email ]

Francesca uit gelderland24 oktober, 2017 - 16:01

Hoi, goedlachse slanke dame, 40er is ook zoek naar oefenpartner voor taoistische tantraoefeningen. Discretie, hygiene en eerlijkheid staan voorop. Iemand met ervaring zou ik prettig vinden. Leeftijd minder interessant dan matchende golflengte. Reacties graag met foto! misschien tot gauw :-)

[ Stuur Email ]

Ernst uit Nijmegen23 oktober, 2017 - 15:31

Hallo, ik ben een "jongeman" van 61, met veel massage ervaring, en ik merk in mijn massages dat ze heel tantrisch van aard zijn, maar wat ik mis is de technische kennis, de betere handgrepen, zeg maar. Is er een vrouw, die mij dat zou kunnen leren? In een uitwisseling, meet veel respect? Dan hoor ik graag van je!

[ Stuur Email ]

Louis uit Hillegom23 oktober, 2017 - 12:33

Leuk dat je mijn oproepje leest! Ik ben een leuke spontane keren van 55 uit Hillegom die zelf al meer dan 18jr tantrische massages aan huis geeft. Mijn vaste uitwisselingsmaatje is verhuisd en heeft een nieuwe relatie, waardoor ze niet meer met mij gaat uitwisselen. Daarom doe ik nu een oproep naar een leuke, spontane en open vrouw uit de regio zuidholland, noordholland of utrecht, die interesse heeft in tantra en open staat om massages uit te wisselen. Ervaring is niet nodig, de kennis kan ik goed overbrengen aan je. Ik ben benieuwd naar de reacties!
Liefdevolle groet, Louis

[ Stuur Email ]

Fem uit Breda20 oktober, 2017 - 17:47

Ik zoek een man (30-45 jr) waarbij ik mijn intuitieve massages verder kan ontwikkelen.

Between 'relations' mis ik zelf ook de kracht en helende werking van (sensuele)massages & tantra. Geen seksueel contact. Ik zoek meer de helende werking van intimiteit en samen zijn met een man, zonder dat er meer ontstaat. Kunnen genieten van elkaars energie en opwinding. Mijn intenties en verhaal gaat dieper dan wat hier past. Mail gerust voor meer info.

[ Stuur Email ]

Ray uit amsterdam18 oktober, 2017 - 14:29

Hoi,
ik wil graag in contact komen met een lieve vrouw / meid die graag experimenteert. Ben 36 en zoek iemand van rond mijn leeftijd of jonger. Doe veel aan yoga en ben geïnteresseerd in tantra. Sta voor veel open in bed... Ik beperk me niet alleen tot tantra maar hou van spontaniteit. Knuffelen is fijn, "lange sex zonder meteen ergens naar toe te willen komen" ;-) is fijn, maar soms is harder ook leuk. Lichtelijk dominant hier soms :-) Belangrijkste is dat we het beide ok vinden en er plezier aan beleven. Sta zeker open voor meer dan plezier... vriendschap?

[ Stuur Email ]

Nicky uit Weesp17 oktober, 2017 - 20:53

Warme sensitieve Bi-vrouw wil heel graag mooie intimiteit Delen met een andere Bewuste Bi-vrouw (gebonden of ongebonden)..op tantrische manier..
Verbinden..uitwisselen..warmte..delen..Zijn...
Ook Massage kan hier deel van uitmaken, als jij dat eveneens fijn vindt..

Ik ben een Bewuste & jeugdige single slanke vrouw van 50 jaar en woonachtig in omgeving A`dam.

Elkaar voeden & verrijken, lijkt mij heel mooi..

Zou jij dat ook graag wensen, mail mij dan.
En laten we samen kijken wat er voor ons `in het vat` zit.

Ook sta ik open voor een mooi warm stel, om Tantra mee te Delen

[ Stuur Email ]

Samendoen uit Gelderland17 oktober, 2017 - 14:24

Hoi

Hier een stel, man 60, vrouw 53 jong van geest op zoek naar gelijkgestemden.
Hebben ervaring met tantra, ook met wisselpartners.
Op zoek naar mensen die houden van masseren, lachen, humor, goed gesprek.
Creëren van een vrijheid, sensualiteit, genot, vertrouwen met uiteraard respect voor elkaar.

[ Stuur Email ]

Tantraman uit Apeldoorn17 oktober, 2017 - 10:25

Sensitieve, gevoelige, zachte, warme Tantraman 49 jaar, HBO niveau zoekt lieve Tantravrouw. Ervaring is fijn maar absoluut geen must. Wel het warm omarmen van mijn wensen: een fijn contact, intiem samenzijn, teder knuffelen, tantrisch masseren, veilig vrijen en dit alles met wederzijds respect, hygiëne en discretie.
Ik leef samen maar mijn partner staat helaas niet open voor Tantra. Met een beetje creativiteit moet het echter mogelijk zijn om voor ons ergens een fijne Tantraplek te creëren.
Ik woon zelf in de omgeving van Apeldoorn en kijk uit naar je bericht, liefs!

[ Stuur Email ]

Ruud uit Zwolle8 oktober, 2017 - 23:41

Ik ben Ruud, 47 jaar en woon aan het water in Zwolle.
In de cursus tibetaanse tantra massage heb ik de tantra en alles wat dit brengt ontdekt. Puur en met diepte! Sta open voor massage-uitwisseling, en wil ook graag 4 handen massage leren kennen. Welke vrouwen op redelijke afstand willen uitwisselen?

[ Stuur Email ]

Maarten uit Zwolle8 oktober, 2017 - 22:09

Hallo,

Ik ben Maarten, 27 jaar oud en ben al een tijdje bezig met masseren en licht tantrisch masseren.

Ik ben opzoek naar iemand die tantra samen wil leren ontdekken of mij dit wil laten ervaren en leren. Mijn voorkeur gaat uit naar een vrouw (40+).

Groeten,
Maarten

[ Stuur Email ]

Leo uit Bussum8 oktober, 2017 - 15:21

Ik ben een lange slanke man van begin 50 en zoek een dame voor een massage uitwisseling.
Ik heb enige ervaring met tantra maar meestal met een tantrika en zou graag verder zelf op zoek gaan in deze mooie reis. Spreken verbinding en intimiteit je aan en wil je ook meer in je hart dan in je hoofd komen dan kom ik graag met je in contact.
Lieve groet,
Leo

[ Stuur Email ]

Geert uit Vlaams-Brabant6 oktober, 2017 - 19:12

Niks zo mooi als elkaar mogen en durven (aan)raken. Hart, ziel en lijf. Limietloos, maar zonder die sexuele voorbedachte rade. En tegelijk ontstaat zo de mooiste sensualiteit, diegene die het hart blij maakt. Dat hele vrije gevoel en toch dat hele warme van dichtbij. Massage(uitwisseling) is voor mij de basis. Ik ben een sensitieve man op zoek naar ont-moeting, intimiteit, verwondering en wederzijdse inspiratie van rijke zieltjes.

[ Stuur Email ]

Massage liefhebber uit Heerenveen6 oktober, 2017 - 13:24

Welke dame wil graag een heerlijke massage ontvangen of uitwisselen? Ik ben geïnteresseerd in tantra en kom graag in contact met een vrouw met interesse in tantra/massages.
Ik ben een man van 36 jaar. Ik kan ontvangen, maar ook verplaatsen in de noordelijke provincies.

[ Stuur Email ]

Paul uit omgeving Lommel/Valkenswaard5 oktober, 2017 - 12:58

Ik ben al langer geboeid door tantra en ik heb een beperkte ervaring, vooral met tantrische massages.
Ik zou het heel fijn vinden om in contact te komen met een vrouw die al wat verder op dit pad is en die het leuk vindt om zich enigszins over mij te ontfermen (maar het is zeker niet als éénrichtingsverkeer bedoeld) en mij in deze fascinerende wereld te initiëren. Afstand is voor mij eigenlijk onbelangrijk. Leeftijd ook. Ik ben er overigens 55.

Gr

Paul

[ Stuur Email ]

Frank uit Amsterdam3 oktober, 2017 - 16:42

Hallo,

Mijn naam is Frank(62) en op zoek naar spirituele vrolijke vrouw die mij kennis wil laten maken met tantra-massage.

Ben een vriendelijke optimistische man die graag wat meer lijf zou willen ervaren ipv altijd alleen maar met het hoofd bezig te zijn.
Hopelijk kunnen we ervaren hoe te genieten van een liefdevolle ontspannen massage.
Het zou fijn zijn als je ook in Amsterdam of in de regio woont.Vanwege thuissituatie kan ik je overdag bezoeken.
Natuurlijk discretie, hygiene en gezelligheid vanzelfsprekend.
Ik kijk uit naar je reactie,
Veel liefs,
Frank (62jr 1.80 75kg )

[ Stuur Email ]

Michael uit Ik wil graag Tantra ervaren3 oktober, 2017 - 12:42

Hoi!
Deze lieve, goedlachse en ontdekkende jongeman van 40 wil graag het pad van Tantra bewandelen.
Na het veel lezen hierover zou ik graag eens met een lieve dame in contact komen om Tantra te leren en beoefenen. Ik leer van jou en breng het geleerde liefdevol samen in de praktijk.
In verbintenis en in liefde en met respect naar elkaar.
Ik zoek geen relatie, maar een persoonlijke lerares die mij onder haar hoede wil nemen.
Ik leer je graag kennen!

[ Stuur Email ]

Shakti-Shiva-ness uit Amsterdam3 oktober, 2017 - 08:19

Tandava Sharing Experience october 5 booked, next: october 12 an 19, free early morningsessions to start the day in an amazing way... 

[ Stuur Email ]

Gerrit uit Limburg (Belgie)1 oktober, 2017 - 16:57

Dag, ben jij (vrouw) ook wel nieuwsgierig naar echte Tantra/Yoni massages. Zie je ook regelmatig aanbod voor 'zogezegde' Tantra massage, maar durf je niet goed reageren omdat je niet weet wat (en wie) er achter zit ? Je vindt inderdaad vele would-be masseurs... Ikzelf heb opleiding Tantra en Yoni massage gehad in Japan. Let wel, ik spreek hier over een echte Tantra en Yoni massage (voor de vrouw!), geen voorwensel om je snel te bepotelen, geen ongeoefend gewrijf, geen sex... Voor een uitgebreidere beschrijving gelieve mailtje te sturen

[ Stuur Email ]

lingam massage liefhebster uit regio Utrecht1 oktober, 2017 - 14:31

Lieve sensuele vrouw 45+, vol humor en geduld , mollig en vrouwelijk charmant wil graag haar tantrische ervaring met maagdelijke verlegen jongen delen. Ik ben gek op langdurig teder tantrisch strelen en wil nu ook meemaken hoe het is om een jongenman van 18 ca 25 een intieme lingam massage te laten ondergaan.... beiden intens genietend van de prikkelende sensatie.... veilig in mijn handen... elkaar aanrakend... stuwend naar energetische hoogtepunten, waarbij zachte penetratie mogelijk is.

Ik kijk uit naar je reactie met eerlijke foto, durf maar.
Veel liefs en warmte

[ Stuur Email ]

Bert uit Barchem29 september, 2017 - 22:58

Hallo, ik ben een man van 53 en zoek een vrouw die erotiek en sensualiteit mist in het leven. Wie weet ontstaat er een contact en wellicht eens een tantra sessie samen.

Discretie staat voorop.

Tot mails?
Groet Bert

[ Stuur Email ]

Shiva-Shakti uit Amsterdam29 september, 2017 - 21:58

Tandava Sharing Experience, october 5, free early morningsession to start the day...

[ Stuur Email ]

Bart uit Hoorn29 september, 2017 - 17:11

Hoi. De laatste jaren ben ik steeds gevoeliger geworden voor energien in mij en om mijn heen. De laatste maanden is deze ontwikkeling in een sneltreinvaart gekomen. Ik voel energien en emoties van anderen als ik mij daar voor open stel. Ik kan ook mijn energieen / gevoelens overbrengen op anderen. Helaas kan ik deze gift thuis niet delen. Daarom zoek ik iemand die hier in ieder geval voor open staat, en misschien zelfs ook heeft!
Wat ik zoek is een vrouw die het leuk vind om eerst even rustig kennis te maken, en als het goed voelt...... tantra vuurwerk☺️

[ Stuur Email ]

maes uit regio rotterdam29 september, 2017 - 12:50

hoi wij stel zijn in aanraking gekomen met tantra we hebben er nog niet veel ervaring mee wie helpt ons op weg mag een vrouw /man of stel zijn we bouwen graag een goede vriendschap op

groetjes maes

[ Stuur Email ]

Rianne uit Den Bosch28 september, 2017 - 15:54

Verbinden in veiligheid en vertrouwen, met ècht aanwezig (willen) zijn in wat je doet en voelt. Sexualiteit is geen must, wel een optie, dat is afgestemd op energetisch contact en stimuleren van eigen kracht.
Ik vind oprechtheid en zelfreflectie belangrijk, zodat we ook van elkaar kunnen leren waar nodig. En humor :-)
Ik ben een volslanke vrouw (50+) en heb enige ervaring in tantra. Ik zoek een man, leeftijd is minder belangrijk dan klik.

[ Stuur Email ]

Albert uit Regio Den Haag26 september, 2017 - 17:49

Man van 40 jaar, 195 cm lang, 90 kg, vriendelijke open persoonlijkheid, ontmoet graag een dame (leeftijd niet erg belangrijk) die er van houdt vertroeteld te worden met tedere aandacht.

Voor mij houdt dat in: knuffelen, vasthouden, tedere (tantrische) massage. Dus genieten van geduld, rust, warmte, tederheid en ontspannen. Je mag gerust alleen genieten; je hoeft je niet op mij te richten. Bied het juist graag aan. Ik zoek geen sex, maar ook geen romantische relatie: een massagevriendschap zou je het het beste kunnen noemen.

[ Stuur Email ]

Niels uit Rotterdam26 september, 2017 - 15:32

"De weg naar seksuele extase" ben jij daar net als ik naar opzoek?

Ik ben Niels (36), spontaan, sportief en humoristisch. Ik zou graag op spirituele ontdekkingsreis willen met een gelijk gestemde gezellige dame.
Samen tantramassages uitwisselen om de liefdesenergie te laten verbinden, te ontspannen en om uiteindelijk in extase te raken!
Welke dame gaat er mee op ontdekkingsreis?

[ Stuur Email ]

Marjanne & Luc uit Mechelen24 september, 2017 - 19:40

Wij zijn op zoek naar tantrische koppels die voor 1 of 2 weken willen meevaren op onze reis door Frankrijk. Ons schip de 'Ziet Op U Zelven" uit 1884 was eens zeilend vrachtschip, nu voorzien van alle comfort. Wij zij gepensioneerde tantrische masseurs en maken in 2018 een reis langs de meest schilderachtige kanalen in Frankrijk. We nemen slechts 1 koppel per keer mee.
Jullie willen graag actief deelnemen aan het leven aan boord en logeren in het voormalig schippersverblijf. Jullie zijn naturistisch ingesteld en hebben belangstelling voor tantra. Graag willen wij vooraf met jullie kennismaken.

[ Stuur Email ]

Maladeius uit Middelburg24 september, 2017 - 18:00

Mijn naam is Maladeius, ben 30 en zoek een tantra partner.
Prefereer mannen die rond mijn leeftijd zijn en in Zeeland wonen.
Ik heb redelijk wat ervaring en volg ook yoga tantra lessen.
Masseren en gemasseerd worden is geweldig.
Verder ben ik ook spiritueel bezig, zoals chakra leer, dromen + lucide zijn en energieën.

[ Stuur Email ]

Esi uit Amsterdam 24 september, 2017 - 16:34

Mijn naam is Esi 34 jaar.
Ik wil heel graag een tantra massage
Lijk me heerlijk.
Ik heb geen ervaring maar wel veel gelezen er over.
Wie kan mij helpen ontspanning,rust,extase en genieten.
Hoop heel gauw een bericht te ontvangen liefst vandaag hahahaha .
Een warme groet van Esi

[ Stuur Email ]

Ronald uit Omgeving Den Haag24 september, 2017 - 08:17

Ik ben een leuke, lieve en rustige man van 47 jaar en ben op zoek naar een lieve vrouw die ook gepassioneerd is van Tantra om met mij het Tantra te beleven in respect, liefde en vrijheid.

Samen delen in liefde, geluk, ontspanning en rust.

Ervaring is geen noodzaak wel interesse in de kunst van Tantra.

Ik hoop van je te mogen horen.
Warme groet
Ronald

[ Stuur Email ]

  TantraLife - Tantra.nl - Tantra & Seksueel Bewustzijn © 2001, voor Kennismaking of Verdieping, vol liefde, intimiteit en spiritualiteit.
| tantra massages | tantra-massage-cursus | workshops | cursussen | trainingen | coaching | lichaamsgerichte relatietherapie | traumatherapie | healing |